Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Lietuva“ dalyvės ryžosi plastinėms operacijoms

Šį sekmadienį televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ žiūrovai „atsidurs“ operacinėje, kur kelioms dalyvėms buvo atliekamos plastinės operacijos. Atsikračiusios savo kompleksų, moterys nesibaimina neigiamos aplinkinių reakcijos. Jos teigia, kad grožio chirurgija padėjo dar labiau pasitikėti savimi ir savo kūno linijomis.
„Misis Lietuva“ dalyvės ryžosi plastinėms operacijoms
„Misis Lietuva“ dalyvės ryžosi plastinėms operacijoms / Lietuvos ryto nuotr.

„Man dabar ramu, nes pagaliau turiu gražią krūtinę. Tokią, kokia didžiavausi iki gimdymo. Nebijau būti nei pasmerkta, nei apkalbėta – plastinę operaciją dariausi tik dėl savęs“, – po krūtų formos atstatymo atviravo projekto dalyvė Dana Kuncevičiūtė. Ji daugiau nei 10 metų puoselėjo viltį pašalinti trūkumus, atsiradusius po dukrytės gimimo, tačiau operacijai ryžosi tik dabar.

„Iki paskutinės minutės netikėjau, kad plastikos chirurgai iš tiesų darys operaciją. Maniau, kad tai pokštas, gal provokacija“, – prisipažino kaunietė Sonata Ustinavičienė, kuriai „Grožio chirurgijos“ klinikos specialistai pašalino riebalų sankaupas pasmakrėje ir kelių srityje.

„Daugelis iki šiol nesupranta, kodėl ryžausi operacijai, juk mano trūkumų niekas nematė. Bet juos mačiau aš ir jaučiausi labai blogai. O dabar jaučiuosi gerai ir dar gražesnė“, – pokyčiais džiaugėsi Sonata.

Aštrėjanti kova dėl titulo ir išmoktos pamokos – televizijos dienoraštyje „Misis Lietuva“ – sekmadienį, 20 val. 10 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius