Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mockevičiūtė sukurs epizodinį vaidmenį seriale „Nemylimi“

Fenomenalios sekmės sulaukusios knygos ekranizacija TV3 žiūrovus pradžiugins ir intriguos jau visai netrukus. Pagal Lietuvoje rekordiniu skaičiumi parduotą Edvino Kalėdos romaną „Nemylimi“, to paties pavadinimo serialo filmavimai su profesionalia kūrėjų komanda jau – pačiame įkarštyje.
Vitalija Mockevičiūtė
Vitalija Mockevičiūtė / TV3 nuotr.

Apsilankius naujojo serialo filmavimo aikštelėje galima sutikti įvairiausių puikiai pažįstamų ir debiutuojančių Lietuvos teatro ir kino žvaigždžių. TV3 seriale „Nemylimi“ epizodinį vaidmenį sukurs ir puikiai žiūrovams žinoma komikė bei ilgametė dramos teatro aktorė, televizijos seriale debiutuojanti Vitalija Mockevičiūtė.

„Sutikau vaidinti dėl kelių priežasčių. Pirmiausia, man įdomu išbandyti naują žanrą, o antra – dėl Sigito Račkio, su kuriuo išties smagu dirbti”, – apie dramos teatro kolegą ir „Nemylimų” režisierių kalbėjo netrukus naujame TV3 seriale pasirodysianti aktorė.

Išvydusi pirmos serijos filmavimą, Vitalija buvo suintriguota tiek serialo scenarijumi, tiek E. Kalėdos romanu.

„Vaidybos stilistiką perprasti yra ganėtinai sudėtinga. To, ką vaidinu televizijoje negalima net lyginti su serialu. Televizijoje atlieku parodiją, o seriale prasideda rimti reikalai, rimti išgyvenimai,” – patirtimi dalijasi seriale „Nemylimi” griežtą pagrindinės herojės Astos motiną vaidinanti Vitalija Mockevičiūtė.

Naujas intriguojantis lietuviškas serialas „Nemylimi“ – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius