Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelio Tuen Simono Pham širdį užkariavo abiturientė Ieva Povilauskaitė

Nepastebėti egzotiškos išvaizdos Tuen Simono Pham (20) – neįmanoma. Aukštas, sportiškas, išvaizdus vaikinas traukte traukia aplinkinių dėmesį. Nenuostabu, kad Simoną galima išvysti populiariuose pasaulio žurnaluose ir reklamose, jis dirba su garsiausiais dizaineriais ir fotografais.
Tuen Simonas Pham ir Ieva Povilauskaitė
Tuen Simonas Pham su bičiule / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tuen Simonas Pham, iš Niujorko trumpam grįžęs į Lietuvą, spėja apsilankyti ir vakarėliuose. Štai praėjusį penktadienį Vilniuje duris atvėrė pirmasis Lietuvoje humoro klubas, kuriame modelis vakarą leido su Ieva Povilauskaitė.

„Taip, mes esame pora, – portalui Žmonės.lt prisipažino Simono Daukanto gimnazijos abiturientė. – Iš tiesų net negalėčiau pasakyti, kiek laiko esame kartu. Kebliai gaunasi: jis vis išvažiuoja ir grįžta.“

Mergina pasakojo, kad, Simonui sugrįžus sausį, jie labai susibendravo, bet tada vaikinui ir vėl teko išvykti, tačiau santykiai nenutrūko.

„Dabar vėl grįžo ir mes toliau draugaujame, todėl kiek laiko mes drauge – tiksliai negaliu atsakyti“, – juokėsi I.Povilauskaitė.

Ieva pasakojo, kad jiedu susipažino prieš kelelerius metus, kai filmavosi reklamoje. „Kažkaip susipažinome, užkibome ir pradėjome bendrauti“, – pažinti su širdies draugu prisiminė Ieva.  

Tuenas Simonas Phamas ir Ieva Povilauskaitė
Tuen Simonas Pham ir Ieva Povilauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius