Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Kristina Tučkutė neatsispyrė Domanto Užpalio rankų darbo ledams

Rankų darbo šokoladą gaminantis Domantas Užpalis šiltą ir vasarišką trečiadienio pavakarę sukvietė bičiulius į sostinės barą „California“, kur įvyko jo komandos sukurto trumpametražio filmo „Chocolate Naive“ premjera ir ledų degustacija.
Kristina Tučkutė
Kristina Tučkutė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Nusprendėme sukurti keturių dalių sagą apie naivumą ir mūsų projektą, kuris galbūt ir nėra tiek labai glaudžiai susijęs su pačiu šokoladu. Šioje meninėje dalyje atsispindi  ne mūsų prekės ženklo „Chocolate Naive“ reklama, o tai, kaip mes interpretuojame ir matome save.  Pirmas video buvo filmuotas Dubingiuose, žiemą, kai automobiliai klimpo važiuodami sniege. Buvo labai šalta, veiksmas filmuotas pelkėse, teko iki ten sunkiai brautis, bet mums pavyko. Noriu padėkoti Ričardui Matačiui, kuris yra mūsų galva, taip pat Laisvūnui, kuris nusifilmavo, ir mažajam aktorėliui Dominykui“, – prieš filmo peržiūrą kalbėjo Domantas.

Šokolado meistras taip pat pasidžiaugė, kad per paskutinius kelis mėnesius „Chocolate Naive“ pelnė ne vieną svarbų įvertinimą ir apdovanojimą tarptautinėje rinkoje. „Greitai reikės siūtis kokį nors naują kostiumą, kad galėčiau susikabinti medalius ir visus apdovanojimus“, – juokėsi Domantas Užpalis. Vos kelias minutes trukusio filmo metu D.Užpalis nuolat juokavo ir komentavo rodomas scenas, o jo replikos buvo šiltai sutiktos susirinkusiųjų.

Vėliau veiksmas persikėlė į baro retro stiliaus vidinį kiemelį, kur svečių laukė smaližiavimas rankų darbo ledais. „Šį kartą noriu jums pristatyti keturių rūšių ledus. Šokoladiniai, vaniliniai ir žalios arbatos skonio bei šios savaitės sezoninis skonis – lazdyno riešutų.  Pasistengsime, kad kiekvieną savaitę ledų mylėtojus nudžiugintų vis kitokio skonio palaima“, – žadėjo Domantas.

Tarp gausiai susirinkusių svečių bene labiausiai savo apranga išsiskyrė ir dėmesio sulaukė pasaulio podiumus užkariavusi manekenė Kristina Tučkutė.

K.Tučkutė vilkėjo juodus odinius šortus ir prie jų priderino ilgaaulius baikeriškus batus. Moteris pademonstravo grakščias kūno linijas ir paneigė mitą, kad modeliai vengia saldumynų ir yra gyvi vien oru bei vandeniu. „Galiu užtikrinti, kad daugelis modelių po darbų skuba į saldumynų parduotuvę ir mėgaujasi gardumynais. Pati labai mėgstu ledus, o ypač vanilinius. Labai sudomino Domanto ledai, nes jie gaminami rankomis iš natūralių produktų. Tikiuosi, kad teks dar jų kažkur paragauti“, – portalui Žmonės.lt sakė Kristina.

Paskanauti ir šiltą vakarą atsigaivinti burnoje tirpstančiais ledais taip pat atvyko Justė Arlauskaitė-Jazzu, Agnė ir Simonas Grigaliūnai, Lavija Šurnaitė-Kairienė, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, Žygis Stakėnas su sūnumis, Jovita Valeikaitė su dukra, Beata Nicholson su vyru ir vaikais bei daug kitų smaližių.

Domantas Užpalis
Domantas Užpalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius