-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Modelis Tuen Simonas Phamas išsiskyrė su Ieva Povilauskaite

Vasarą Lietuvoje laiką leidęs egzotiškos išvaizdos modelis Tuen Simonas Phamas (20) ne kartą lankėsi įvairiuose renginiuose ir vakarėliuose. Viešumoje vaikinas pasirodydavo su savo mergina – Ieva Povilauskaite, tačiau atrodo, kad poros santykiai nutrūko ir T.S.Phamo širdis yra vėl laisva.
Tuen Simonas Pham ir Ieva Povilauskaitė
Tuen Simonas Phamas ir Ieva Povilauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ką tik supratau, kad visi mano, jog aš dar įsipareigojęs. Taigi atsakymas – aš neturiu merginos“, – apie išsiskyrimą su Simono Daukanto gimnazijos abituriente penktadienį pareiškė modelis, šiuo metu gyvenantis ir dirbantis Niujorke, JAV.

„Manau per visus mano darbus, keliavimus tiesiog atšalome ir atitolome. Taip jau gyvenime nutinka“, – portalui Žmonės.lt teigė Simonas.

Žmonės.lt žiniomis, pora skirtingais keliais pasuko rugpjūčio pradžioje. Pastarąjį kartą viešumoje Tuen Simonas ir Ieva buvo užfiksuoti liepos 6-ąją. Tuomet Simonas ir Ieva žengė raudonu kilimu iškilmingame Valdovų rūmų atidarymo renginyje.

I.Povilauskaitė portalui Žmonės.lt kovo mėnesį patvirtino, kad ją ir Simoną sieja šilti jausmai. „Taip, mes esame pora. Iš tiesų net negalėčiau pasakyti, kiek laiko esame kartu. Keblu viskas: jis vis išvažiuoja ir grįžta“, – tuomet pasakojo Ieva. Mergina pridūrė, kad jiedu susipažino prieš kelerius metus, kai filmavosi reklamoje. „Kažkaip susipažinome, užkibome ir pradėjome bendrauti“, – pažintį tąkart prisiminė Ieva.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius