Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokslininkų tyrimas: turtingus vyrus medžioja neaukšto intelekto moterys

Didžiojoje Britanijoje esančio Astono universiteto mokslininkai, atlikę tyrimą, teigia išsiaiškinę, kad turtingus vyrus medžioja moterys, nepasižyminčios intelektualumu. „Šio tyrimo išvadų esmė tokia: moterys su žemu IQ nori finansiškai aprūpinti savo būsimus vaikus, tačiau puikiai supranta, kad neturėdamos išsilavinimo ir gerų perspektyvų darbe jos nesugebės savarankiškai išlaikyti savęs ir savo vaikų“, – sakė vienas tyrimo autorių.
Flirtas
Flirtas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Dauguma galvoja, kad turtingam vyrui sekasi uždirbti ne tik daug pinigų ir tvarkyti savo finasinius reikalus, bet ir visose kitose srityse. Tačiau, anot britų mokslininkų, yra daugybė verslininkų vyrų, kuriems sekasi versle, tačiau toli gražu nesiseka asmeniniame gyvenime, skelbia dailymail.co.uk, kuris remiasi  „Journal of Experimental Social Psychology“.

Tai neturėtų stebinti, juk santykiams su moterimi reikia laiko ir jėgų, o jas suryja verslas. Todėl graži moters išvaizda ir jos sutikimas užimti „vitrinos“ vietą vyro gyvenime iš dalies tenkina abi puses. Tiesa, po kiek laiko tokiai moteriai atsiranda pavojus, kad ji gali būti pakeista kita patrauklesne moterimi.

Anot mokslininkų, kalbėti apie tokių moterų intelektą nėra prasmės, kadangi jų svarbiausias ginklas – klasta ir gudrumas. Mat turtingų vyrų medžiotojos visados veikia sąmoningai ir iš anksto suplanavusios. Tiesa, dažnai jos net pačios nesupranta, kaip giliai pasąmonėje slypi jų tokio elgesio motyvai. Jos nori pačios gerai gyventi, tinkamai užauginti vaikus ir pasirūpinti jų gera ateitimi bei savo senatve, o jei pavyktų:  mylėti ir būti mylimai. Tačiau viso to įgyvendinimo būdai – skirtingi.

Тyrėjai taip pat patvirtino, kad finansiškai savarankiškiems žmonėms nėra tokia svarbi jų partnerių finansinė padėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius