Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Katunskytė: „Kai man buvo šešeri – tėvas išėjo pas kaimynę“

Garsiosios dainininkės Vitalijos Katunskytės duktė Monika – gardus kąsnelis žurnalistams – žinoma, jei pavyksta ją prakalbinti. Šį vakarą laidoje „Pasitarkime“ išgirsite tai, ko populiariosios dainininkės dukra dar nėra sakiusi niekam.
Laidos „Pasitarkime“ stopkadras
Monika Katunskytė / BTV nuotr.

„Su savo tėvu buvau iki šešerių. Paskui jis išėjo gyventi pas kaimynę Zitą. Tėvai susitaikė, kai man buvo penkiolika“, – tėčio „klajones“ prisimins Monika ir čia pat atskleis didžiausią jo trūkumą: silpnybę moterims.

„Mano tėčiui visą gyvenimą didelę įtaką darė moterys. Prieš keletą metų nuvažiavau su antruoju vyru ir sūnum jo aplankyti. Sėdi ponia Danutė, naujoji jo moteris ir sako: „Ko čia atvažiavot?! Tu čia nelaukiama.“ O tėtis tyli... Klausiu: „Tėti, tu vis dar myli mamą?“ „Taip, dar giliai myliu...” Sakau: „Tėti, dėkis daiktus, važiuojam namo.“ Jis dedasi, bet Danutė užprotestavo – teko išvažiuoti iš tų namų be tėčio”, – neįtikėtinas gyvenimo detales atskleidžia Monika Katunskytė.

Kuris gali vadintis tėčiu: ar tas, kuris davė gyvybę, ar tas, kuris užaugino? Kodėl daugelis biologinių tėvų nebendrauja su savo atžalomis ir kodėl išsiskyrusių šeimų vaikai kartoja savo tėvų klaidas – apie tai, jau šį vakarą 21:30 val. laidoje „Pasitarkime“ per BTV!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius