Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė giriasi honorarais: kartais už reklamą gauna ir 15 tūkst. litų

Interneto sensacija vadinama šokėja Monika Šalčiūtė džiaugiasi savo populiarumu: merginą ne tik nuolatos atpažįsta gerbėjai gatvėse, bet iš žinomumo sekasi ir užsidirbti.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Viename socialinių tinklų M.Šalčiūtė pasidžiaugė savo geidžiamumu: gerbėjui pasiteiravus, kiek gi ši uždirba už skirtingas reklamas, mergina tikino kartais gaunanti net keliolika tūkstančių litų siekiančius honorarus. 

„Manau, tu tikra šaunuolė! Tokio amžiaus, o jau tiek visko darai! Jei ne paslaptis, kai kažką reklamuoji, ar tau yra mokama? Kokio dydžio honorarai mokami?“ – M.Šalčiūtės internete paklausė gerbėjas.

Padėkojusi už pagyras M.Šalčiūtė tikino nuolatos besistengianti, o už savo darbą visada sulaukianti atlygio. „Na aišku, nemokamai nedirbu ir nereklamuoju. Juk tai kainuoja mano laiką ir naudoju savo veidą... Honorarai labai įvairūs pas mane buvo už reklamas ar fotosesijas... Kartais 1000 Lt, kartais 15 tūkst. Lt. Čia sunku pasakyti, priklauso nuo to, kokio tipo žmonės nori reklamos“, – atskleidė.

M.Šalčiūtė tikino atsisakanti daugybės pasiūlymų ką nors reklamuoti, kiekvieną pasiūlymą ji įvertina itin atidžiai: „Aš tikrai labai daug pasiūlymų atsisakau... Juk gyvenime nėra svarbiausias prioritetas pinigai. Patarčiau svetimų pinigų neskaičiuot.“

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius