Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė atsiėmė „Be tabu“ prizą už 10 metų slėptą nesantuokinį vyro vaiką

Antradienio popietę LNK studijoje vyko iškilmingo renginio – 15-ojo „Be tabu“ gimtadienio filmavimas. Jį per Kūčias žiūrovai galės stebėti per BTV televiziją. Renginio „varikliukas“ – specialios „Be tabu“ metų nominacijos už įvairiausius poelgius.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Renginyje dalinamos specialios „Be tabu“ metų nominacijos. Pirmąjį apdovanojimą „Už tylą“ gavo verslininkas Andrius Šedžius, kuris sugebėjo pratylėti beveik dešimt minučių po to, kai žurnalistė jį demaskavo užduodama klausimą apie nesantuokinį jo vaiką.

Vėliau kalbintas A.Šedžius prisipažino, kad tylėjo todėl, kad nesitikėjo, kad jo asmeninė dešimt metų saugota paslaptis išlindo į viešumą, dėl ko jis tiesiog neteko žado. Apdovanojimą atsiėmė jo žmona Monika Šedžiuvienė, mat jis pats negalėjo dalyvauti filmavime.

„Prieš devynerius metus teko keltu keliauti iš Vokietijos į Lietuvą. Kelionės metu sutikau vieną žavią merginą. Buvo aistra, o po 9 mėnesių sužinojau, kad aistros pasekmė – gimęs sūnus“, – prieš keletą metų gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ prisipažino Andrius.

Antrąją nominaciją  „Už Lietuvą“ gavo Valentinas Mazuronis, atsiimdamas apdovanojimą visus raginęs „gyventi draugiškai“. Į ją taip pat pretendavęs Seimo narys Petras Gražulis kolegai padovanojo originalų tortą su užrašu „Už Lietuvą, vyrai!“.

15-ojo „Be tabu“ gimtadienio filmavimo akimirka
P.Gražulio dovanotas tortas

Trečiąją nominaciją „Meilės auka“ gavo buvęs Seimo narys Antanas Nedzinskas už plačiai nuskambėjusias netikras jo vestuves. „Niekam blogo nepadariau, jeigu kam padariau blogo – prašau atleisti, toks gyvenimas. Ačiū už šitą ženklelį, man jis panašus į Chucko Norriso ženklelį, nors man iki jo dar toli“, – pusiau rimtai, pusiau juokais kalbėjo apdovanojimą atsiimdamas Antanas.

„Kovotojo“ nominaciją gavo „Vilniaus betmenas“ Renatas Kačinauskas. „Norėčiau palinkėti, kad kartu mes kovotume prieš sistemą, tik tada Lietuva bus graži!“ – nominaciją atsiimdamas sakė jis.

Penktoji nominacija „Poliglotė“, kurią paskelbė kalbininkas Antanas Smetona, skirta buvusiai atlikėjai ir laidų vedėjai tamsiaodei Berneen, kuri labai stengėsi išmokti kalbėti lietuviškai. „Visi mokykitės lietuvių kalbos“, – Berneen pavyzdžio įkvėptas ragino A.Smetona. Mergina šiuo metu gyvena užsienyje, todėl filmavime nedalyvavo.

„Sugrįžimo“ nominaciją gavo Naglis Puteikis. Ji buvo skirta sėkmingiausiai priklausomybės alkoholiui atsikračiusiam žmogui. „Vieni gali vartoti alkoholį, o kiti ne. Raginu visus, kurie jaučiate, kad negalite susitvarkyti su priklausomybe alkoholiui, kreipkitės į specialistus!” – sakė N.Puteikis.

Nominacija, pavadinta „Kitokia“, skirta merginų grupei „Kitokios“ už žiniasklaidoje plačiai nuskambėjusius dviejų merginų grupių karus dėl šio pavadinimo. Apdovanojimo atsiimti į sceną lipo Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė. Irūnai Puzaraitei paklausus, kurios čia „Kitokios“ atėjo ir ar tikrai Gretai ir Indrei atiduoti apdovanojimą, merginos teigė nenorinčios dabar analizuoti šitų niuansų.

Irūna Puzaraitė, Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė
Irūna Puzaraitė, Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė

Paskutinė nominacija „KK2 Avangardas“ už drąsius žurnalistinius tyrimus skirta Ervinui Romanovui. „Noriu padėkoti visai kūrybinei grupei ir šauniai komandai, ačiū jums“, – sakė jis.

Apdovanojimus herojams teikė Rimantas Smetona, Egidijus Sipavičius, Linas Kontrimas, Urtė Šilagalytė, Mindaugas Sėjūnas, Gintarė Gurevičiūtė, Giedrius Drukteinis, Rolandas Vilkončius, Marius Jampolskis, Žygimantas Stakėnas, Rimantė Kulvinskytė, Asta Stašaitytė, Rimas Šapauskas, Irūna Puzaraitė, Karolis Sakalauskas, Raigardas Musnickas ir Violeta Mičiulienė, buvę prodiuserinės kompanijos „Be tabu“ laidų vedėjai.

Renginį vedė Algis Ramanauskas ir Ugnė Skonsmanaitė, savo pasirodymus dovanojo „Džentelmenai“, „Pop Ladies“, Eglė Jakštytė, Irena Starošiatė, Žilvinas Žvagulis, „Čilinam“, „El Fuego“, „Studentės“, „Patruliai“ ir kiti.

Renginį vainikavo specialus „Be tabu“ himnas, kurį atliko I.Puzaraitė ir Žygis Stakėnas.

„Pop Ladies“
„Pop Ladies“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius