Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė gavo netikėtą užduotį: viešai skalbė Deivio drabužius

„Muzikiniame iššūkyje“ – naujai sujungta pora. Šį šeštadienio vakarą Deividas Norvilas-Deivis uždainuos kartu su Monika Šedžiuviene. Dainininkai atliks kūrinį „Super ekstra moto grafo ultra siautulingai“.
Monika Šedžiuvienė ir Deivis
Monika Šedžiuvienė ir Deivis / Luko Kodžio nuotr.

„Apie dainą tai nėra ką kalbėti. Ji yra man visiškai nežinoma, aš ją pirmą kartą išgirdau, pavadinimo iki dabar ištarti negaliu“, – pasakos M.Šedžiuvienė.

Duetas pasirodys itin netikėtoje lokacijoje – skalbykloje. „Norėčiau, kad gautųsi kuo geriau ir kuo drąsiau. Nes aš tokia nedrąsi esu“, – laidoje prisipažins Monika.

Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė
Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė

Dainavusi kartu su Audriumi Janoniu, Giedriumi Leškevičiumi ir Eimučiu Kvoščiausku šį kartą Monika Šedžiuvienė į duetą „Muzikiniame iššūkyje“ stos su Deiviu.

„Aš mėgstu leisti savo partneriams nuspręsti, kaip daugmaž galėtų atrodyti mūsų pasirodymas. Bandysiu prisitaikyti, aplink geri partneriai, geri mokytojai. Man reikia tik mokytis“, – pasakos grupės „Naujos pupytės“ narė. Šeštadienio vakarą BTV žiūrovai M.Šedžiuvienę pamatys netikėtame amplua – garsi moteris vaidins skalbimo mašiną ir viešai skalbs Deivio rūbus.

Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė
Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė

„Kad Šedžiuvienė skalbimo mašiną vaidintų, to dar nebuvo... Labai buvo gerai. Iki šiol – tai buvo geriausias numeris šiame projekte. Puiki idėja“, – pasirodymą vertins Livija Gradauskienė. Kita komisijos narė taip pat negailėjo gražių žodžių. „Ne profesionalams yra labai sunku vieną laidą atrodyti vienaip, o kitą laidą – visiškai kitaip. Sunku įsijausti į vaidmenį. Tikro aktoriaus duona – kartais tenka daryti ne tai, ką tu nori ir būti ne toks, kokį save įsivaizduoji. Monika, tu esi šaunuolė. Tai pavyzdys visiems, kaip gimsta nauja aktorė. Sėkmės“, – nuomonę išsakė Kristina Zmailaitė.

Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Deivis
Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Deivis

Po pasirodymo M.Šedžiuvienė neslėps džiaugsmo ir padėkos už suteiktą galimybę mokytis ir tobulėti.

„Aš labai noriu padėkoti komisijai, džiaugiuosi, kad patekau į šį projektą. Aplink mane – vieni profesionalai ir man pasiimti tiek patirties, pamokų... Džiaugiuosi labai ir partneriu, ačiū, kad padėjai man persilaužti“, – sakys Monika. Šį šeštadienio vakarą „Muzikinio iššūkio“ scenoje pasirodys ir kitos poros – Neringa Nekrašiūtė ir Ieva Juozapaitytė, Jokūbas Bareikis ir Audrius Janonis, Vilija Matačiūnaitė ir Linas Lapėnas, Tadas Juodsnukis ir Rūta Žibaitytė, Baiba Skurstene-Serdiukė ir Eimutis Kvoščiauskas, Giedrius Leškevičius ir Simona Nainė. „Muzikinis iššūkis“ – jau šį šeštadienio vakarą, 19:30 per BTV.

Luko Kodžio nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva, Deivis Norvilas, Monika Šedžiuvienė, Tadas Rimgaila
Luko Kodžio nuotr./Donata Gutauskienė-Laisva, Deivis Norvilas, Monika Šedžiuvienė, Tadas Rimgaila

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius