Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikos Kvietkutės pasirodymui „Žvaigždžių duetuose“ Andrius Šedžius suorganizavo BMW motociklą

Šį šeštadienį „Žvaigždžių duetai“ žiūrovų vėl lauks su ypatinga programa. Poros dainuos žinomiausias lietuviškas dainas.
Monika Kvietukutė ir Ruslanas Kirilkinas
Monika Kvietukutė ir Ruslanas Kirilkinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuviškų šlagerių vakare Monika su partneriu Ruslanu Kirilkinu pasirinko dainuoti praeities hitą „Tarp žemės ir dangaus“. Nors Andrius Šedžius niekada nebuvo atvykęs į LNK „Žvaigždžių duetus“ palaikyti savo mylimosios Monikos Kvietkutės, jis savo sužadėtinės pasirodymais rūpinasi neakivaizdžiai.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Monika Kvietukutė ir Ruslanas Kirilkinas
Monika Kvietukutė ir Ruslanas Kirilkinas

Monikai kilo idėja kūrinį atlikti scenoje lekiant ant motociklo. Andrius Šedžius puolė į pagalbą ir sužadėtinei tučtuojau suorganizavo naujutėlaitį, blizgantį, prabangų BMW motociklą. Tiesiai iš salono. Toks kainuoja keliasdešimt tūkstančių litų. Įspūdingam motociklui ant scenos užkelti  buvo suorganizuotos didelės scenos darbininkų pajėgos. Baimintasi, kad neįlūžtų stiklinė „Žvaigždžių duetų“ scena.

Įspūdingam motociklui ant scenos užkelti  buvo suorganizuotos didelės scenos darbininkų pajėgos.

Komisijos nariai po Kvietkutės ir Kirilkino pasirodymo prisiminė savo motociklines patirtis. Donatas Katkus prisipažino sėdėjęs ant seno rusiško motociklo MK su lopšeliu. „Pasėdėdavau liulkoj ir išlipdavau. Nes nebuvo priekinio rato“, – apie neįvykusius pasivažinėjimus motociklu prisiminė Donatas.

Kristinai Kazlauskaitei naujutėlaitis BMW priminė kosminį laivą, o ne motociklą. „Su šituo gargaru būtų gera pervaryt per kalnus“, – neabejinga dviratei transporto priemonei pasirodė esanti ir žinoma aktorė.

Nors Monikos ir Ruslano motociklas buvo didžiausias tą vakarą dueto aksesuaras scenoje, kitos poros taip pat stebino. Irūna Puzaraitė, pavyzdžiui, pasipuošė intriguojančiu užrašu ant šlaunies. O smurtu šeimoje įtariamas Mundis sudainavo Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš miręs“. 

„Žvaigždžių duetai“ – šį šeštadienį 19 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius