Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moters išpažintis: kas nutiko, kai visą mėnesį kiekvieną dieną ji mylėjosi su savo vyru

Neretos susituokusios poros seksualinis gyvenimas būna ne toks, kokio jie norėtų: seksui dažnai trūksta laiko, trukdo buitis, vaikai, nuovargis ir pan. Tačiau viena amerikietė, dviejų vaikų mama Megan Conley, į kurios seksualinį gyvenimą taip pat buvo įsisukusi rutina, nusprendė paeksperimentuoti: su savo vyru mylėtis kiekvieną dieną ištisą mėnesį. Kas iš to išėjo ir kaip kasdienis seksas pakeitė sutuoktinių santykius?
Megan Conley su vyru Riley
Megan Conley su vyru Riley / „Instagram“ nuotr.

Prieš savaitę internetą apskriejo vyro, kuris fiksavo, kiek kartų per pusantro mėnesio mylėjosi su savo žmona ir kaip ji išsisukinėdavo nuo sueities, istorija. Šį kartą savo istorija dalijasi moteris, kuri pati nejučiomis tapo iš tų, kurios vengia sekso. Tačiau ji pati tai laiku pastebėjo ir dabar jos seksualinis gyvenimas – pavydėtinas.

Megan Conley pokyčiams intymiame gyvenime pasiryžo po to, kai pradėjo sportuoti. Moteris susimąstė, kad kiekvieną dieną atranda laiko pasportuoti vien tam, kad atrodytų gražesnė sau, tačiau laiko savo vyrui Riley vis pritrūksta, ji vis randa įvairiausių pasiteisinimų, kodėl būtent šiandien netinkamas metas seksui.

„Sportuoju kiekvieną dieną. Einu į zumbos treniruotes ir žeminuosi prieš 45 kitas moteris kiekvieną dieną vien tam, kad nusprendžiau, jog mano kūnas yra vertas to ir aš norėčiau įlįsti į maudymosi kostiumėlį, – „Huffington Post“ pasakojo Megan. – Taigi kodėl negalėčiau skirti bent 15-os minučių per dieną savo santykiams su vyru?“

Megan nutarė pakeisti viską iš esmės ir pasiūlė vyrui pabandyti mylėtis kiekvieną dieną visą mėnesį ir žiūrėti, kas iš to išeis – jos vyras, be abejo, noriai sutiko su jos pasiūlymu.

„Tai buvo iššūkis, kurį mano vyras noriai priėmė, taigi mes nutarėme mylėtis visą mėnesį. Kartais būdavo, kad užtrukdavom tik tas 15 minučių, o kartais seksas užsitęsdavo ir kelias valandas, ir tai buvo nuostabu“, – atviravo moteris.

„Instagram“ nuotr./Megan Conley su vyru Riley ir vaikais
„Instagram“ nuotr./Megan Conley su vyru Riley ir vaikais

Kur kas dažnesnis seksas nei anksčiau pagerino ne tik fizinius, bet ir emocinius jos ir vyro santykius, įsitikinusi Megan. Taip sutapo, kad tuo metu, kai sutuoktiniai ėmėsi savo eksperimento, mirė Megan tėvas, su kuriuo ji buvo labai artima. Ji su vyru nutarė nenutraukti savo susitarimo ir toliau mylėjosi kiekvieną dieną – tai, anot Megan, padėjo jiems būti dar artimesniems, atviriau išsikalbėti ir taip ji lengviau išgyveno netektį.

Negi mes tikrai tokios užsiėmusios indų plovimu, kad atisakytume veiklos, kuri yra tokia maloni? Dieve mano, kokia nesąmonė taip gyventi.

„Man kaip moteriai, kai pamačiau, kad seksas gali būti kai kas, kas stiprina mano santykius, jis tapo kur kas įdomesnis“, – sako Megan ir ragina moteris kuo dažniau mylėtis su savo vyrais.

Jos ir vyro eksperimentinis mėnuo jau baigėsi ir dabar jie nebesistengia pasimylėti kiekvieną dieną kad ir kas benutiktų, tačiau intymių akimirkų būna kur kas dažniau nei prieš eksperimentą – ir jie abu yra be galo laimingi.

„Kodėl mes taip greitai atsisakome gerų dalykų? Mes vis tiek vargsime su savo vaikų matematikos namų darbais, eisime į viešas zumbos treniruotes, po vieną pešiosime plaukelius nuo savo kūno. Bet tik pasakyk moteriai, kad norėtum mylėtis su ja kiekvieną dieną, ir ji į tave pažiūrės kaip į beprotį: „Orgazmas? Kiekvieną naktį? Į ką aš tau panaši? Nimfomanę supermoterį?“ Ir kur yra viso to logika? Negi mes tikrai tokios užsiėmusios indų plovimu, kad atisakytume veiklos, kuri yra tokia maloni? Dieve mano, kokia nesąmonė taip gyventi. Damos, ar jūs kada susimąstėte, kad mylėtis turėtume dėl to, kad mes to vertos! Taigi šiąnakt paguldykite vaikus į lovą, palikite indus kriauklėje ir grindis nevalytas – tai gali palaukti. Skirkite akimirką prisiminti, kad jūs esate ta mergina, kokia jūs kažkada norėjote būti (prieš ištekėdama ir svajodama apie šeiminį gyvenimą), ir eikite susirasti tą vaikiną bei priminkite jam, kad jis yra kaip tik toks vyras, kokį jį ir įsivaizdavote būsiant“, – savo tinklaraštyje „Meg In Progress“ samprotauja Megan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius