Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų ralyje“ dalyvaujanti Jolanta Leonavičiūtė: „Neslėpsiu, kartais paspaudžiu greičio pedalą“

Šeštadienį vykusiame „Moterų ralyje“ jau antrą kartą su komanda „Aršios panteros“ dalyvavo TV projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Praėjusiais metais ji užėmė trečią vietą, tačiau šiais metais pasisekė prasčiau. Iš 192 komandų „Aršios panteros“ liko 86-oje vietoje.

Su pilote Evelina Drilingiene, šturmane Adelina Vrubliauskaite ir Rasa Tuminauskaite „Moterų ralyje“ dalyvavusi J.Leonavičiūtė Žmonės.lt pasakojo, kad svarbiausia – ne laimėjimas ar iškovota prizinė vieta, o patirtis ir gerai praleistas laikas.

„Dėl vietų negalvojame. Dalyvaujame ne dėl to, kad pasirodytumėme geresnės. Mes nekonkuruojame. Žinoma, stengsimės viską atlikti teisingai ir kuo geriau, bet bus kaip bus. Aišku, norisi pasiekti kuo geresnių rezultatų. Tikrai džiaugsimės ir už kitas merginas“, – dar prieš startą teigė J.Leonavičiūtė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

TAIP PAT SKAITYKITE: „Moterų ralyje“ Jolantos Leonavičiūtės komanda „Aršios panteros“ iškovojo trečiąją vietą

Šiais metais merginos trasoje jėgas išbandė su „Mercedes Benz C-coupe“ automobiliu. Kaip teigė J.Leonavičiūtė, viską lemia ne didelis greitis, o saugumas. „Juk ne „Formulė-1“ dalyvaujame“, – juokėsi ji.

„Aršios panteros“ praėjusiais metais ralyje pasirodė su odinėmis kelnėmis ir striukėmis. Šįmet merginos pasipuošė juodais odiniais kombinezonais.

„Šiais metais užsisakėme keturis vienodus kostiumus. Savo apranga tikrai labai džiaugiamės. Įvaizdį sugalvojome pačios, radome kostiumus internetinėje parduotuvėje ir nusprendėme juos įsigyti“, – sakė J.Leonavičiūtė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė su komanda
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė su komanda

Paklausta, ko reikia, norint laimėti „Moterų ralį“, J.Leonavičiūtė išskyrė ne fizinį pasirengimą ar tobulus vairavimo įgūdžius, o komandos vienybę.

„Reikia, kad viena mergina papildytų kitą ir nebūtų skirtingų nuomonių tam tikrais klausimais. Vienybė yra svarbiausia, o tada tikrai galima pretenduoti į aukštesnę vietą. Šiais metais norėtume patekti į dešimtuką, bet dabar dalyvauja labai daug ekipažų (net 195, aut.past.), iš kurių labai daug gabių“, – teigė ji.

„Audi A4“ vairuojanti J.Leonavičiūtė greitį mėgsta ir realiame gyvenime, tačiau niekuomet nepamiršta saugumo.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

„Man reikia kasdien važinėti automobiliu, todėl labai svarbu, kad jis būtų saugus ir patikimas. Aišku, turi ir gerai atrodyti. Neslėpsiu, kartais paspaudžiu greičio pedalą, kai yra tiesus kelias ir tikrai žinau, kad niekam nepadarysiu žalos. Kartais reikia ir turbinai duoti pakvėpuoti. Gal geriau nesakysiu, kokiu esu greičiu važiavusi… (juokiasi). Bet niekada nerizikuoju kitų žmonių sveikata“, – Žmonės.lt pasakojo J.Leonavičiūtė.

Šiemet „Moterų ralio“ lyderėmis tapo „Damutės kelyje“, antrąją vietą užėmė „Beautiful M – Powered Women“, trečia vieta džiaugėsi „Vlada.lt“ komanda su Vlada Musvydaite preišakyje.

Prie „Moterų ralio“ prisijungė ir daugiau garsių damų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius