-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

MTV Lietuva gavo ekskliuzyvinį Paris Hilton interviu

Ji turi savo mados liniją, vaidmenį sekso ir ne tik, juostose, hitą „Stars are blind“, vardinius kvepalus „Can can“, didžiulę verslo imperiją, viską, ko tik užsigeidžia jos širdis.
Paris Hilton
Paris Hilton / MTV nuotr.
Temos: 2 MTV Paris Hilton

Gražuolė turi begalę jos nekenčiančių ir ją dievinančių. Nežinančių, kas yra Paris Hilton – nėra. Norinčių ją pasmaugti – daug, o dar daugiau – norinčių pasišildyti jos šlovės spinduliuose. Tai kiek Paris turi tikrų draugų? Ką ji žino apie Lietuvą? Ar arogantiškoji mis išdrįstų dėl meilės mesti viską ir atvykti gyventi į Lietuvą?

Kaip teigiama išplatintame pranešime, atsakymus tiesiai iš pačios Paris gavo „MTV Žinių“ redaktorius Jonas. MTV tapo pirmąją televizija Lietuvoje, ir viena iš nedaugelio televizijų Europoje, kurioms pavyko atkreipti į save dievaitės dėmesį ir pakalbinti ją asmeniškai. Telefoninį interviu Paris atidėjo bent tris kartus, tačiau kai pagaliau pavyko jai prisiskambinti, ji mielai ir kantriai atsakinėjo į Jono klausimus.

Paris pakomentavo savo naują realybės šou „Geriausi draugai su Paris Hilton“ („My New Best Friend Forever“), kurį jau nuo kovo 26 d., 22:00 val. per MTV galės matyti ir Lietuvos žiūrovai, atskleidė keletą detalių apie projekto laimėtoją ir prisiekė, jog pamilusi dailų lietuvaitį net nedvejodama atvažiuotų gyventi į šalį apie kurią nežino nieko.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius