Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijoje“ – „Pikaso“ ir „69 Danguje“ bendros dainos premjera

Šį penktadienį dėl išlikimo LNK „Muzikos akademijoje“ kausis Rositos Čivilytės numylėtinis Rokas ir barų dainininkė Justina. Jiems į pagalbą iš Klaipėdos atskubės vaikinų grupė „Pikaso“ ir kvapniosios lėlytės „69 Danguje“.
Grupė „Pikaso“
Grupė „Pikaso“ / „Scanpix“ nuotr.


Rokas prieš žiūrovų teismą stos kolegų valia – jį likusieji dalyviai sukritikavo už prastą paskutinį pasirodymą ir skyrė daugiausia karštųjų natų. Justina dėl išlikimo susikaus, nes taip nusprendė radijo stoties „Lietus“ klausytojai, visą savaitę balsavę internete.

Justina scenoje pasirodys su grupe „69 Danguje“, o Rokas – su „Pikaso“ atliks jų dainą „O, brolau“. Kas trečiasis dainuos į karštąjį mikrofoną, nuspręs šou komisija transliacijos metu.

Dar viena staigmena – „Muzikos akademijoje“ netikėtai susijungs „69 Danguje“ ir „Pikaso“ – grupės žiūrovams pristatys naują bendrą kūrinį „10 priežasčių“.

Šios dainos premjera turėjo įvykti prieš porą savaičių koncerto „Legendos atgyja“ filmavime. Tačiau tuomet „Pikaso“ narys Robertas susirgo gripu, tad premjerą teko atidėti.

„Geriau vėliau nei niekada. Robertas pasveiko ir kartu su kitais „Pikaso“ vyrukais jau repetuoja, ruošiasi „Muzikos akademijai“, – sako grupės vadybininkas Gintaras Bendžius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius