Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ dalyvė Diamond: Nusirengti? Taip!

„Muzikos akademijos“ dalyvė Diamond ne tik pamilo erotinio pobūdžio fotosesijas, bet ir filmavosi scenoje, kurioje ji negailestingai ir žiauriai išprievartauta.
Diamond
Diamond / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Akademija

Buvusi Žvagulių pritariančioji vokalistė, o dabar solo atlikėja Diamond gerbėjams pažįstama ne tik iš dainų. Neseniai ji nusifotografavo „Vakaro žinių“ erotinėje fotosesijoje. „Pakvietė, ir sutikau. O kodėl ne? Jeigu būtų visiškas apsinuoginimas, gal nesutikčiau, o čia... seksualūs apatiniai juk – gražu“, - šypsosi dainininkė ir priduria, kad moterys, turinčios gražų kūną neturėtų jo gėdytis. „Aišku, į savo linijas žiūriu kiek savikritiškai, tikrai dar kai kur reikia pridėti, o kai kur – nuimti“, - sako Diamond, kurios tikrasis vardas – Vaida.

Mergina šiek tiek baiminasi, kad po erotinės fotosesijos pasipils pasipiktinusių rėksnių komentarai – neva tik per TV rodytis pradėjo, iškart ir išsirengė. „Tikrai ne dėl populiarumo fotografavausi. Dėl savęs! Senatvėje bus gražu prisiminti, kaip atrodžiau“, – sako „Muzikos akademijos“ dalyvė.

Filmo kūrėjų nuotr./Diamond filme „Matvaju“
Filmo kūrėjų nuotr./Diamond filme „Matvaju“

Vaida ne pirmą kartą išsirengia prieš objektyvą. Pernai gimtadienio proga draugai jai padovanojo išties originalią dovaną – erotinę fotosesiją. „Labai nudžiugau. Tai buvo nuotraukos, skirtos mano asmeniniam albumui, tačiau tai nereiškia, kad jos buvo atviresnės. Vulgarumo labai nemėgstu“, - sako seksualioji Diamond.

Geresnę atmintį turintys skaitytojai ir kino mėgėjai prisimena: Diamond yra tekę vaidinti vulgarioje, net šlykščioje filmo scenoje. Prieš ketverius metus ji sutiko tapti režisieriaus Emilio Vėlyvio trumpo metro filmo „Matvaju“ žvaigžde. „Atlydėjau draugę į aktorių atranką, tačiau kažkaip atsitiko, kad filmo kūrėjai pasiūlė man suvaidinti. Kodėl ne, pamaniau“.

Scena, kurioje vaidina Vaida, pažymėta ženklu N-18: du girti chuliganai naktį važiuoja automobiliu ir partrenkia jauną merginą. Išsigandę, kad ši nebegyva, vaikinai ją įsitempia į automobilį ir veža paslėpti. Vienas iš galvijų čia pat, ant automobilio sėdynės, kruviną merginą išžagina. Vėliau išmeta ją į šiukšlių konteinerį.

Paklausta, koks jausmas filme būti prievartaujamai, Vaida šypsosi: „Jokios baimės nejutau, nes filmavimo aikštelėje visi buvo labai draugiški. O draugai, pamatę filmą, pastebėjo, kad „prievartaujama“ aš net šypsausi“, – kvatoja mergina.

Diamond prisipažįsta, kad filmo tėvams nerodė – nenorėjo jų šokiruoti. „Tačiau jei ir sužinotų, kur filmavausi, manau, nesupyktų, mano tėvai – labai liberalūs“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius