Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimas draugas jau rado vienintelę

Labas, Ramune. Mano situacija – ko gero klaikiau nesugalvosi. Prieš porą metų darbe susipažinau su vaikinu, kuris paliko labai gerą įspūdį, todėl dėjau visas pastangas jį sužavėti. Rezultatas – tapome gerais draugais.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Temos: 1 Meilė

Tiksliau – aš jį mylių, o jis įsivaizduoja, kad mes puikūs bičiuliai. Jis nuolatos keitė savo drauges, todėl visada tikėjausi, kad turiu šansų, kol neatsirado ta tikroji, vienintelė. Kraustausi iš proto, nes suprantu, kad nebeturiu jokių šansų. Pasakyt kam nors bijau, nes gėda, kad esu tokia skysta bevalė. Bandau retinti bendravimą, ir iš karto supanikuoju, nes bijau, kad neištversiu. Nesugalvoju, kaip pasielgti. Kamilė

Sveika, Kamile. Tai visiškai nelygiavertis santykis, kuris kenkia tavo savigarbai. Šiame ryšyje tu negali būti savimi, nes tu apsimeti, kad jūs tik draugužiai. Tikrai klaiku.

Kartais geriau vienąkart skausmingai kirsti ryšį nei nuolat kankintis ir puoselėti tuščias viltis. Juk pati puikiai supranti, kad jau seniai būtumėte pora, jei jausmai būtų abipusiai. Juk nenorėtum, kad draugas būtų su tavim vien dėl to, kad tu jį myli.

Jei toliau bendrautumėt, ar galėsi klausytis apie tai, kaip jis fantastiškai jaučiasi su mylimąja, ką jie veikė kartu savaitgalį, koks jis laimingas ir pan.? Ar nori ir toliau save skaudinti ir apgaudinėt?

Ištverti tikrai ištversi. Žinoma, kad skaudu, kai žlunga viltys, kamuoja ilgesys, kai negali matyti mylimo žmogaus, kai prisimeni tas gražias akimirkas, kai, rodos, trūko labai nedaug, kad būtumėt drauge. Visgi man atrodo kur kas sunkiau bendrauti su žmogum, kurį myli, viltis ir šitiek laiko visa tai slėpti. Taigi, kad ir kaip tas skambėtų neguodžiančiai, gal net gerai, kad jis pagaliau susirado tą savo vienintelę. Gal pagaliau baigsis tavo kančios, o ir tu po kurio laiko apsidairysi aplink-tikrai bus kažkas, ką tu vėl pamilsi ir kas – labai tau to linkiu – pamils tave. Svarbiausia tikėti, kad esi verta meilės.

Būtinai pasidalink savo išgyvenimais su kokiu nors artimu žmogumi, drauge. Juk ir jis ar ji tikriausiai yra išgyvenę nelaimingos meilės istorijų. Supratimas, palaikymas, padrąsinimas yra būtent tai, ko tau dabar reikia labiausiai. Nustok save vadinti bevale, skysta. Juk ten, kur yra stiprūs jausmai, mes visi labai pažeidžiami, o racionalūs svarstymai ir protingas elgesys yra bergždžias. Tu tikrai viską įveiksi ir patekės saulutė ir tavo padangėj. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius