-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Myliu LT“ laidoje Marijonas įsitikins savo nemirtingumu

Iššaudyta pistoleto apkaba, šūvis iš galingo kulkosvaidžio, pieniškomis dešrelėmis apkarstyta tiksinti bomba ir nuodai iš kolegos rankų. Marijonui Mikutavičiui šio sekmadienio nuotaikingoje TV3 humoro laidoje „Myliu LT” teks viską patirti savo kailiu.
Marijonas Mikutavičius ir Algirdas Kaušpėdas
Marijonas Mikutavičius ir Algirdas Kaušpėdas / TV3 nuotr.

„Neabejoju, kad esu nemirtingas, bet tokios kontratakos ir tokio kolegos keršto nieku gyvu nesitikėjau. Nesupratau, ką blogo padariau. Pagal scenarijų  laidos pradžioje šūvį turiu paleisti aš, o dabar viskas aukštyn kojomis”, – susierzinimo dėl patirto šoko neslėpė Marijonas.

Džiugo Siaurusaičio išpuoliai laidos metu šoką sukels ir laidos svečiui nemirtingajam zuikiui pleibojui Algirdui Kaušpėdui. Viena Džiugo sukonstruota bomba atsitiktinai sprogo po Algirdo kojomis.

 „Filmavimas – nenuspėjamas. Kiekvieną kartą gali laukti išpuolių, bet tuo jis ir žavus. Tikiuosi, kad aukų bus išvengta, nes konkurencinėje kovoje gali būti ir lygiosios. Vis dar negaliu lengvai atsipūsti, nes filmavimo metu į studiją buvo iškviestos specialiosios pajėgos, turėjo skubėti net greitoji medicinos pagalba“, – po šios sekmadienio „Myliu LT“ laidos filmavimo kalbėjo laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Žiaurios konkurencinės kovos liudininkais taps ir televizijos žiūrovai.

Kaip laidos vedėjas Marijonas taps nemirtinguoju, sužinosite šio sekmadienio vakarą, sausio 31-ąją, 20.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius