-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naisių vasara” trečiąjį sezoną plečia geografiją

Vieno populiariausių serialų Lietuvoje „Naisių vasara“ kūrėjai jau trečiąjį sezoną TV3 eteryje skleis gerų emocijų virusą. Žiūrovų laukia dar daugiau netikėtų įvykių, dar daugiau herojų ir dar daugiau nuotykių. „Naisių vasara“ pasitiks naująjį sezoną praturtėjusi šešiais naujais aktoriais ir išplėtusi siužeto įvykių geografiją, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Elena (akt. Agnė Grudytė) ir Žiniuonis (akt. Sigitas Jakubauskas)
Elena (akt. Agnė Grudytė) ir Žiniuonis (akt. Sigitas Jakubauskas) / TV3 nuotr.

Kas laukia serialo veikėjų šiame sezone? Scenaristai praskleidžia paslapties širmą: iš Naisių po Lietuvą pasklis aštuoni laiškai, kuriuose prašoma laimės. Deja, tik vienas iš jų galės išgelbėti pakliuvusį į nelaimę Vaidą (akt. Danielius Budrys). Žiniuonis (akt. Sigitas Jakubauskas) ir Genutė (akt. Rimanta Krilavičiūtė) leisis į nuotykių pilną kelionę po gražiausius Lietuvos kampelius. Nuo Nidos kopų iki Kernavės piliakalnių, nuo Baltijos jūros iki tankių Aukštaitijos nacionalinio parko girių Žiniuonis ir Genutė ieškos to, kuris padėtų išgelbėti Vaidą nuo ilgų metų kalėjime. Tuo metu jaunavedžiai Pijus (akt. Aurimas Žvinys) ir Elena (akt. Agnė Grudytė) bandys atrasti kelią į laimingą gyvenimą. Tačiau, atrodo, kad likimas, iki šiol uoliai saugojęs jų meilę, šįkart nusisuko...

Į kaimą grįš stebuklingai praturtėjusi Milda (akt. Vilija Paleckaitė). Savo kaltės dėmę Jurgai (akt. Vaida Kavaliauskaitė), Anelei (akt. Nijolė Mirončikaitė) ir Vaclovui (akt. Valerijus Jevsejevas) ji mėgins nuplauti pinigų lietumi. Įpratusi tik pirkti ir parduoti, Milda kaimo gyvenimo tėkmę bandys pakreipti sau naudinga linkme. Naisiuose ims srūti kontrabandinės degtinės upės, o Giedriaus (akt. Almantas Vaišnys) kišenės – pildytis nešvariais pinigais. Turto troškimas užtemdys akis ir Giedriui – jam bus nė motais ant kulnų lipanti policija.
 
Kaimo jaunimas imsis ryžtingų veiksmų, kad gyvenimas Naisiuose taptų dar įdomesnis. Netrukus apie jų darbus sužinos visa Lietuva. Veiklos užteks visiems – tiek čia gimusiems, tiek atvykėliams, tiek ir tiems, kurie dega troškimu ką nors keisti, ir tiems, kurie verčiau nei piršto nekrutintų. Kaimo pastangas niekinančiai Auksei (akt. Elida Dubinskytė–Šimaitė) teks apsispręsti: arba prisidėti prie šios veiklos, arba važiuoti į priklausomybės ligų reabilitacijos kliniką. Panašu, kad Gediminą (akt. Rimantas Bagdzevičius) dukra šį kartą ne juokais supykdys. O gal tai bus susiję su tuo, kad jo parduotuvėlėje pradėjo dirbti stulbinamai į Auksę panaši mergina? Ar Gediminas turi nesantuokinę dukrą?

O ar Pijus pateks į Seimą? Ar Jurga pasiduos naujų vaikinų vilionėms? Ar Vaidas nusiplėš žmogžudžio etiketę? Ar Vaclovas ir Milda vėl pamils vienas kitą? Daugiau nei įprastai – net 150 intriguojančių serijų viskam sužinoti! Trečiasis „Naisių vasaros“ sezonas – jau šį rudenį. Anksčiau nei įprastai. Daugiau nei įprastai.

 „Naisių vasara“ – nuo rugpjūčio 30 dienos pirmadieniaisketvirtadieniais 19.10 val. per TV3!

Didysis naujojo TV3 sezono ir EuroBasaket 2011 atidarymo šou – rugpjūčio 29 dieną 19.10 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius