-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naisių vasaros“ žvaigždė Agnė Grudytė: padarytas blogis grįžta su kaupu

Populiaraus TV3 televizijos filmo „Naisių vasara“ kūrėjai jau sausio 4-ąją 18 val. gerbėjus žada pradžiuginti istorijos tęsiniu. Pagrindiniams veikėjams čia teks išgyventi tokius sukrėtimus ir virsmus, kokių jie nė nesapnavo.
Agnė Grudytė ir Aurimas Žvinys
Agnė Grudytė ir Aurimas Žvinys / TV3 nuotr.

Vienos pagrindinių „Sidabrine gerve“ apdovanoto televizijos filmo aktorių Agnės Grudytės vaidinama Elena pirmąjį „Naisių vasaros“ sezoną raškė žiūrovų simpatijas. O kaip jai seksis antroje serialo dalyje?

„Mano herojei teks labai daug išgyventi. Ji beveik devynis mėnesius praleido ligoninėje. O dar tėvo aklumas... Eli jį visaip bandys gydyti, bet tik grims į depresiją. Kils egzistencinių klausimų: ar pasilikti kaime, ar išvykti į Kauną tęsti mokslų. Bet čia pat norėsis aukotis dėl tėčio, todėl ji jausis nesuprasta aplinkinių. Kils klausimų ir dėl Pijaus, – būsimąsias peripetijas atskleidė aktorė. – Viename epizode mano herojė net šūktelės: „Būkite visi prakeikti!“ Kaip tai vertinu? Laikausi nuomonės, jog jei ką padarai blogo, – vėliau tai grįžta su kaupu.“

Nepaisant juodų debesų, besitvenkusių virš jos veikėjos galvos, vasarą Naisiuose Agnei teko patirti ir nuotaikingų atrakcijų. „Aš pirmą kartą gyvenime išbandžiau dažasvydį, – džiaugėsi A. Grudytė. –  Suderinome malonumą su darbu: iš pradžių Naisių dažasvydžio centre visi pasišaudėme dėl smagumo, paskui dar ir nusifilmavome. Manęs kulkos nelietė, todėl skausmo nepajutau. Bet kolegai Aurimui Žviniui (Pijui) kliuvo kaip reikiant“, – šypteli aktorė.

Jiedu su Aurimu vaidina porą, kuri „Naisių vasaroje 2“ pasitikrina jausmus ne tik mūšio, bet ir, tarkime, žydinčių rapsų lauke. Tiesa, tokią romantiką iki jų išbandžiusieji teigė, kad pasivaikščiojimas po rapsus – menkas malonumas... „Na, rapsai – rasoti, aukšti, limpa prie kojų, braižo. Bet šį kartą mes ten ėjome apsiavę ilgaaulius, vilkėdami kamufliažinę aprangą, todėl nemalonių pojūčių išvengėme. Seriale tai turėtų būti labai gražios scenos“, – šypsosi A. Grudytė.

Televizijos filmo „Naisių vasara 2“ premjera – sausio 4 dieną 18 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius