Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį į konfliktą su taksistu įsivėlęs Kristupas Krivickas: gerai, kad ta situacija nutiko man, o ne užsieniečiui

Į konfliktą su taksistu Vilniaus senamiestyje įsivėlęs TV laidų prodiuseris ir vedėjas Kristupas Krivickas šeštadienį paryčiais atsidūrė policijos komisariate.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie incidentą tarp taksi vairuotojo ir kliento, įvykusį Vilniaus senamiestyje, Didžiojoje g., sostinės policijai buvo pranešta apie 4.33 val. Į konfliktą įsikišus pareigūnams, Vilniaus m. 3-iajame policijos komisariate atsidūrė bendrovės „Martonas“ taksi vairuotojas ir žinomas TV laidų prodiuseris bei vedėjas Kristupas Krivickas.

Pasak pareigūnų, K.Krivickas paryčiais Senamiestyje sėdo į taksi automobilį, tačiau taksistas jo nevežė. Prodiuseris atsisakė išlipti iš automobilio, kilo konfliktas. Visos smulkmenos esą bus išsiaiškintos per tyrimą, kadangi abu konflikto dalyviai pareigūnams parašė pareiškimus.

Pats K.Krivickas šeštadienio rytą kalbinamas 15min.lt žurnalisto nepanoro smulkiai pasakoti konflikto priežasčių.

„Pasitaiko įvairių situacijų Šioks bei toks konfliktėlis buvo ir pražuvo. Nelabai čia yra ką komentuoti. Buvo tam tikra situacija, kurią įvertins tyrėjai“, – 15min.lt sakė K.Krivickas.

Pasak prodiuserio, jis linkęs laukti, kol tyrėjai priims sprendimą. Priklausomai nuo to, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas ar ne, jis tarsis su advokatais ir spręs, ką toliau daryti.

„Gerai, kad ta situacija nutiko man, o ne užsieniečiui, nes būtų gėda už Lietuvą. Firma gana žinoma. Tai nepuošia... Tam ir yra policija, tam ir yra ikiteisminis tyrimas ir atsakomybė. Tą situaciją reikia iki galo galo išsemti. Gal ateityje tai bus prevencinė priemonė kažkam, kad žmonės žinotų, kaip ginti savo teises. Situacijas galima ne tik kumščiais spręsti. Policija reaguoja greitai, civilizuotai, be jokių problemų, puikiausiai viską suformina ir nebūtina kiekvieną kartą kelti balsą ar stumdytis, kad skriaudą būtų galima išspręsti. Tikiuosi, kad šiuo atveju taip ir bus“, – sakė TV laidų vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius