-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 19 /21:31

Nataliją Bunkę „1000 km lenktynėse“ palaikė sūnus Kristupas

Lenktynininke patapusi atlikėja Natalija Bunkė „1000 km lenktynėse“ dėmesio stoka nesiskundžia – vieni mėgaujasi turėdami akstiną plakti liežuviais, kiti ją palaiko. Tačiau didžiausias ir nuoširdžiausias gerbėjas, nuolat budintis šalia trasos – sūnus Kristupas.
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu / Organizatorių nuotr.
Mažasis Bunkus savo mamos pasirodymą seka nuo pat treniruočių pradžios. Kai Natalija sėda prie vairo, trasoje lekiantį ryškiai raudoną „Kas tas Blue Sheep?“ komandos BMW M3 automobilį iš žiūrovų tribūnų jam sekti padėjo tėtis Danielius, mat Kristupui dar sunku susigaudyti visoje automobilių maišalynėje.

Pasibaigus važiavimams šis bėga į „Kauno automobilininkų sporto klubo“ techninio aptarnavimo zoną, kur gali leisti laiką su mama. Juk verta, mat didžiausias gerbėjas čia sau randa įvairių pramogų.

Natalija juokiasi, kad Kristupas užaugęs taps lenktynininku: „Jis pats iš manęs stveria šalmą, dedasi ant galvos, pats ropščiasi į lenktyninį automobilį, kai šis nenaudojamas, ir sukioja vairą. Patinka jam technika. Netgi namuose turi žaislinį elektrinį automobiliuką, su kuriuo nuolat bando kuo greičiau apvažiuoti namą.“

Pirmą kartą lenktynėse dalyvavusi Natalija su komanda finišavo 24-oje vietoje iš lenktynes pradėjusių 42 komandų. „Ačiū visiems palaikiusiems! Mes finišavome ir net 24 vietoje.  Nesitikėjome. Va, jums ir merginos. Tiems, kas juokėsi, še tau, boba devintinės“, – iš karto po finišo socialiniame tinkle rašė N.Bunkė.

Organizatorių nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Organizatorių nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Natalija sako, kad lenktynes savo sūnui leis žiūrėti ir kartu su komanda. Jis jau susidraugavo ir noriai leidžia laiką su „Kas tas Blue Sheep?“ vairuotojomis Aiste Antanaityte, Iveta Slaboševičiūte, Laura Matulevičiūte ir komandos vadove Rasa Burneikaite. Juk lenktynes iš arti stebėti visada smagiau: matosi ne tik pro šalį zvimbiantys greiti automobiliai, bet ir visas komandos gyvenimas.

Visas „1000 km lenktynių“ naujienas rasite paspaudę čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius