Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė surengė improvizuotas dirbtuves „Buvusių moterų reikalai“

„Jeigu mano santykiai nutrūko su vyru, tai kodėl draugystė turi nutrūkti ir su jo buvusia žmona?“, – juokėsi Justina Stambrauskaitė. Kartu įsiamžinusios Justina ir Natalija Bunkė tik dar kartą patvirtino posakį „vyrai gali keistis, bet moterų draugystė – ne“.
Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė
Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė ketvirtadienio vakarą turbūt ne vienam sukėlė nuostabą, kai pasidalino smagia jųdviejų nuotrauka.

„Buvusių moterų reikalai. Chalatai pasiūti, braletės sudėliotos, gėlės paruoštos! Tiek dirbom, kad net galvą skauda“, – feisbuke po nuotraukomis rašė Justina.

Nors draugystė su Danieliumi Bunkumi nutrūko, Justina 15min sakė, kad su buvusia verslininko žmona vis tiek palaiko puikius ryšius.

„O ir šiaip su Kristupu porą metų juk bendravau, man lygiai taip pat faina su juo matytis. Tai kartais pasimatome“, – 15min pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu, Justina Stambrauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu, Justina Stambrauskaitė

Ketvirtadienį žinomos moterys susitikusios papietauti, tiek išsikalbėjo, kad galiausiai Natalijos namuose trumpam įkūrė kūrybines dirbtuves ir viena kitai žarstė patarimus.

„Mes pakalbam apie viską – nuo verslo iki asmeninio gyvenimo naujienų. O šįkart gavosi taip, kad susėdusios sugalvojom naujus modelius mano apatinio trikotažo linijai „Le mirage“, be to, sudėliojom porą nerealių puokščių. Žodžiu, vyko tikros kūrybinės dirbtuvės“, – šypsojosi Justina.

Paklausta, gal kada taps ir verslo partnerėmis, Justina sakė, kad abejoja – per daug skirtingos veiklos. Jos tiesiog smagiai leidžia laiką kartu, atsipalaiduoja po darbų, lengvai randa bendrą kalbą ir abi dominančias temas.

„Kartais apkalbam ir vyrus. Bendrus pažįstamus. Vienaip ar kitaip mes turėjom daug bendro“, – juokavo Justina Stambrauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius