-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė ir Marius Jampolskis drauge ieškos Radžiui žmonos

Naujajame LNK sezone pasirodys laida „Radži ieško žmonos“. Jau aišku, kad jos vedėjais tapo žavioji Natalija Bunkė ir humoro jausmo nestokojantis aktorius Marius Jampolskis.
Natalija Bunkė ir Marius Jampolskis
Natalija Bunkė ir Marius Jampolskis / Gretos Skaraitienės nuotr.

Ketvirtadienį vykusių LNK įvaizdinių filmavimų metu naujoji vedėju pora meiliai vienas su kitu koketavo prieš kameras. Paklausti, ką mano apie savo duetą, abu tikino esantys patenkinti.

„Dar anksti vertinti, bet manau, kad viskas bus gerai. Natalija – tikra profė. Mes anksčiau esame kavos gėrę, mūsų keliai dažnai persipina, čia užkulisiuose visi „družokai“, šeima“, – juokėsi M.Jampolskis. Jis tikino nemanantis, kad N.Bunkei gali pritrūkti patirties, mat ji daugelį metų buvo scenoje. „Ji žodžio kišenėje neieško“, – apie kolegę portalui Žmonės.lt sakė M.Jampolskis, pridurdamas, kad ketina Radžiui rasti gerą žmoną, kad ir prie puodų galėtų pastovėti.

Natalija tikino labai nudžiugusi, kai sužinojo, kad laidą ves kartu su Mariumi. „Marius yra labai entuziastingas mokytojas. Dar filmuotis kartu nepradėjome, bet labai džiaugiausi, tiesiog plojau katučių, kai iš prodiuserių sužinojau, kas bus mano kolega. Marius visada pasako pastabas, paaiškina. Nesu labai patyrusi vedėja“, – pripažino N.Bunkė, pridūrusi, kad patirties koncertinėje veikloje ir televizijoje lyginti tikrai negalima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius