Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė: „Iš esmės turiu viską, kas man teikia laimės“

Dainininkė Natalija Bunkė šiemet prisipažino nežinanti, ko nori dovanų – moteris džiaugiasi šeimynine laime ir teigia, kad šios jokie daiktai atstoti negali.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt N.Bunkė sakė šventėms nusižiūrėjusi eglutę vazone. „Nutarėme įsigyti gyvą eglutę vazone, kad vėliau galėčiau ją pasodinti savo kieme. Mūsų namuose per Kalėdas buvo didžiulis stalas, daug svečių. Kadangi turime mažylį, o namuose yra daug vietos, tad visai šeimai patogiausia susiburti pas mus. Kūčias ir Kalėdas šventėme šeimos rate, be grupės „Yva“ merginų. Sesuo galbūt dar atvažiuos, o kitos turi savo šeimas“, – sakė atlikėja.

Ji prisipažino dažniausiai dovanas mylimiems žmonėms renkanti paskutinę minutę. Natalija – panaudojamų dovanų gerbėja.

„Nemėgstu gauti daiktų, kurių negali panaudoti – statulėlių, visokiausių angeliukų negaliu pakęsti. Galbūt tai gražu, bet tai – dovana perdovanojimui, kaip aš sakau. Gavus tokį daiktą, kur jį dėsi... Turi žinoti žmogaus interjerą, jo pomėgius, gal jam toks niekutis visai nepatiks, tada dovana keliaus į šiukšlių dėžę ar į tolimą lentyną spintoje“, – svarstė ji.

Statulėlių, visokiausių angeliukų negaliu pakęsti.

Pati N.Bunkė sakė nežinanti, kas ją pradžiugintų po eglute. „Iš esmės viską, ko man reikia, turiu – turiu sūnų, vyrą, viską, kas man teikia laimės. Daiktai tiek džiaugsmo neatneša, kiek džiaugsmingi gyvenimo įvykiai“, – šypsojosi šiemet naują šeimą sukūrusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius