Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė: jei yra katinų šeima, tai Zvonkai bus šunų

Ar sugeba žavios devynios „Rožių kerų“ dalyvės priimti ir atremti neigiamas pastabas – tokia kupina karštų diskusijų laida rytojaus vakarą lauks šio projekto gerbėjų.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / TV3 nuotr.

„Kritika gali būti teisinga. Gali būti skaudi. Kiti kritikuoti gali iš pavydo. Kaip tai išgyvena mūsų laidos dalyvės, sužinosite jau visai netrukus“, – apie antradienio TV3 laidos „Rožių kerai“ intrigas pasakoja jos vedėjas Leo.

Moterys lyg susitarusios kartojo, kad joms svarbiausia yra artimų ir autoritetingų žmonių kritika, destruktyvių pasisakymų jos nepriima ir stengiasi atsiriboti. Laidos dalyvės pačios teigs ir pačios čia pat savo kalbomis neigs teiginius, todėl vyrams bus tik sunkiau jas įvertinti. Rezultatus spės pakeisti tik „Rožių kerų“ svečiai – juodasis ir baltasis džentelmenai. Gerojo vaidmuo šį kartą atiteko laidų vedėjui Jogailui Morkūnui, o blogojo – humoristui Modestui Vaišnorui.

„Išklausęs visas laidos dalyves aš buvau priverstas pakeisti savo nuomonę. Ir visas tris gėles šį kartą atiduosiu vienai mane labiausiai nustebinusiai moteriai“, – prasitars Jogaila.

Jo keliu, nusižengdamas taisyklėmis, žengs ir Modestas – jis taip pat vienai dalyvei įteiks tris rožes. Kuriai ir už ką, sužinosite jau visai netrukus.

Provokacijų antradienį 20.10 val. bus daug. Labiausiai sau kritikos negailės Natalija Zvonkė. Ji pareikš, kad jei Lietuvoje yra katinų pora, tai jiedu su vyru greičiau būtų šunų.

„Aš atsakydama į nemalonius klausimus arba nepalankiai susiklosčius aplinkybėms visuomet ginuosi puolimu. Man ir vyras sako: „Zvonke, nusiramink.“ Taip, Modestai, – mes šyzikai“, – pareikš Natalija atsakydama į Modesto klausimą, ar jie šeimoje vienas į kitą visada kreipiasi pavarde.

Žiūrovų simpatijų nejaučianti Rūta Ščiogolevaitė bus dar atviresnė.

„Tu patikėk manim, žmonėms niekas neatrodo blogiau nei Ščiogolevaitė“, – atvirai sakys Rūta. Kuri dalyvė neatspariausia kritikai, TV3 žiūrovai sužinos jau šio antradienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius