Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Algio Greitai ir Vytauto Šapranausko provokacija

Pirmą kartą Lietuvoje sukurtas lietuviško humoro portalas - ctv.lt , kuriame talpinamos humoro žvaigždžių Algio Greitai ir Vytauto Šapranausko autorinės laidos.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / ctv.lt nuotr.

Šį kartą- nauji charakteriai ir naujas požiūris į savo kaimyną, į seimą, į gatvę, į „Akropolį“, į Sierą ir jo senolį, į Ingą, Oksaną ir jos seserį.

Ekrane Algio Greitai ir Justo Mamontovo personažai Litofcai – nelabai agresyvių jaunų Vilniaus padugnių parodija. Litofcas – tai rusiško kalėjimo 'subkultūros' (fėnios) ir apgailėtino lietuviško mokyklinio švietimo suformuotas asmuo, kurio pasaulis apsiriboja prastais TV kanalais ir trynimusi „Akropolyje“. Litofcas geros dūšios, bet tik savo padjiezdo išsilavinimą gavęs kvailelis, stereotipų pritvinkęs ir savo teises žinantis pilietis. Jis atrado internetą ir suvokė, kad savo kvailumą (gyvenimo tiesas) gali skleisti visai Lietuvai.

Litofco tėvai – užaugę ir pragyvenę tame pačiame rajone, draugai – iš gretimo padjiezdo, jo herojai – kovinių filmų vyrukai ir merginos iš reklaminių plakatų, kurie priklijuoti jo kambaryje ant sienų. Litofcas atmintinai moka Brat Dva garso takelį, bet nieko negirdėjo apie Coppolą ir Burtoną. Abu CTV Litofcai nėra smurtininkai, jie greičiau primena pigius automagnetolų vagis. Litofcas kalba lietuviškai su Vilniaus akcentu, bet mąsto rusiškai. Litofcas yra grubus, nes nori būti „kietas“. Labiausiai litofcai nemėgsta gėjų, policijos ir menininkų. Nuo šiol ctv.lt – litofcų mažų minčių tribūna, jiems irgi reikia turėti savo ruporą. Litofcai tolėruoja visus, „nesvarbu kas tu - gėjus ar senolis, Okasana ar bobutė“, jie kupini nuoširdaus buko tikėjimo, kad gyvena ne ką prasčiau, nei Žora iš kito namo ir turbūt yra laimingi. Taigi, kviečiame toleruoti ir juos!

Kita ctv.lt autorinė rubrika - Vytauto Šapranausko provokuojantys, verčiantys iš koto anekdotai. Tai vienintelė vieta, kur kasdien gali juoktis iš tikrojo Vytauto Šapranausko, kur jis pasakoja tai, kas jam patinka ir tai, kaip jam patinka.

Ctv.lt – tai internetinis portalas, į kurį kiekvienas iš mūsų gali atsiųsti geriausius juokus, susikurti savo kanalą, talpinti savo filmuotą video medžiagą ir tapti portalo žvaigžde. Šiame portale kasdien talpinami „švieži“ juokai iš viso pasaulio: tai ir juokingiausi reklaminiai klipai, ir pažymėti ženku N-18, ir daugybė filmukų, kuriais tikrai galima praskaidrinti nuotaiką savo draugams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius