-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują „Guess“ kolekciją pristačiusi Augustė Vedrickaitė: „Nesu etikečių vergė“

Šeštadienio vakarą Vilniuje vyko naujos „Guess“ kolekcijos pristatymas. Jo metu modeliais tapo žinomos moterys ir vyrai. Podiumu žengė ir dainininkė Augustė Vedrickaitė. Žmonės.lt atlikėja papasakojo apie savo drabužių pirkimo įpročius.
Naujos „Guess“ kolekcijos pristatymo akimirka
Naujos „Guess“ kolekcijos pristatymo akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kolekcijos pristatymas vyko prekybos centre „Panorama“ esančioje „Guess“ parduotuvėje. Podiumu čia žengė aktorė Vaida Lisikaitė, dainininkas Algimantas Minalga-Soliaris ir kiti. 

Dainininkė A.Vedrickaitė Žmonės.lt pasakojo, kad pati kolekciją žiūrovams demonstravo jau ne pirmą kartą – podiumu yra žengusi prieš kelerius metus. 

Be to, ragaujant modelio duonos smarkiai padeda dirbant scenoje įgytos žinios. „Turbūt kiekvienas scenoje pasirodantis atlikėjas išmoksta, kaip reikia atrodyti, kokia turi būti laikysena“, – kalbėjo A.Vedrickaitė. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Augustė Vedrickaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Augustė Vedrickaitė

Paklausta, kaip dažnai pati apsipirkinėja – juk daugeliui moterų vaikštinėjimas po drabužių ir aksesuarų parduotuves yra ypač maloni pramoga – atlikėja nustebino. 

„Iš tiesų, visiškai nemėgstu apsipirkinėti, stengiuosi tai daryti kuo rečiau. Jei jau einu apsipirkti, tai tada, kai kažko tikrai reikia, kai žinau, ko trūksta. Tada apsipirkinėjimui skiriu visą dieną“, – pasakojo A.Vedrickaitė ir pridūrė, kad tokios apsipirkinėjimo dienos būna retai. 

Vadinasi, drabužiams ir aksesuarams ji ir neišlaidauja? „Tikrai neišleidžiu tam daug. Tačiau drabužius renkuosi ne pagal kainą ar etiketę. Net ir daugelis stilistų pripažintų, kad devėtų drabužių parduotuvėse irgi galima rasti labai gerų drabužių, tikrų perliukų, su kuriais galima lipti į sceną. Man nesvarbu, džinsai kainuoja 20 ar 200... Svarbiausia, kaip su tuo drabužiu atrodau ir kaip jaučiuosi. Radusi gerą, bet brangų daiktą, jam nepagailiu pinigų, tačiau nesu etikečių vergė“, – sakė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius