-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują televizijos sezoną laida „Prieš srovę“ pasitinka pasikeitusi

Naujame TV3 sezone – naujos spalvos. Atsinaujinusi rudenį į eterį sugrįžta ir žiūrovų ne vienus metus mėgstama publicistikos laida „Prieš srovę“ su žurnaliste Audre Kudabiene priešakyje.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / TV3 nuotr.

„Dirbdami gauname kalnus žiūrovų laiškų. Juose – skundai, nuoskaudos, prašymai padėti kovojant su neteisybe. Žinoma, laiškuose ir daug dėkingumo, kai mūsų, ar ne tik mūsų, dėka negandos pasitraukia. Šįkart sezono pradžios proga nusprendėme sukurti laišką savo žiūrovams“, – sako laidos „Prieš srovę“ prodiuseris Gintaras Kudaba ir laidos vedėja A.Kudabienė.

„Gyvensime ir toliau kartu! Džiaugiamės TV3 televizijos dėka galėdami būti su jumis, – į žiūrovus kreipiasi „Prieš srovę“ komanda. − Dar  geresnė naujiena: laida naujajame TV3 sezone – dvigubai ilgesnė! Tampame publicistikos žurnalu, kuriame kiekvieną savaitę lauks du arba trys aktualūs reportažai“, – pokyčius vardija „Prieš srovę“ kūrėjai.

Į laidos komandą bemaž po 12 metų grįžta žurnalistė Vesta Grainienė, pastaruoju metu dirbusi su kitais TV3 projektais. „Šios žurnalistės, publicistės karjera prasidėjo kaip tik kartu su mūsų laidos kūrimu“, – pasakoja G.Kudaba.

Beje, „Prieš srovę“ komandoje – tai ne vienintelis pokytis. „Tapome „turtingesni“ dar dviem žurnalistais“, – džiaugiasi A.Kudabienė. Žinoma, pagrindiniai TV3 laidos tikslai išliks tokie patys: demaskuoti neteisybę, padėti paprastam žmogui, įkliuvusiam į valdininkų abejingumo ir  įstatymų spąstus, kartu džiaugtis Lietuvos žmonių pergalėmis.

„Naujajame TV3 sezone „Prieš srovę“ – laiko išmėgintas publicistikos žurnalas apie mūsų visų gyvenimą kartu. Viena valanda žiūrovų dėmesio kiekvieną savaitę – mums pati svarbiausia. Mes, bene dešimties žmonių kūrybinė grupė, darysime viską, kad ši valanda būtų įdomi ir prasminga“, – žada Audrė ir Gintaras Kudabos.

 Publicistikos žurnalas „Prieš srovę“ – jau netrukus naujajame TV3 sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius