Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame „Laimos“ numeryje: skyrybų atveju širdis per pusę, o turtas – kaip kada?

Lapkričio mėnesio žurnale „Laima“ skaitykite:
Žurnalo „Laima“ lapkričio mėnesio numeris
Žurnalo „Laima“ lapkričio mėnesio numeris

Turto dalybų labirintuose

Širdis – per pusę, turtas – kaip kada. Tokios dažnai būna skyrybų pasekmės. Bet šįkart palikime širdies reikalus nuošaly, nes ir taip aišku, kad nusprendus pasukti priešingais keliais tikrai niekam nebūna lengva. Pakalbėkime apie turtą, kurio net ir skiriantis dviem žmonėms taip paprastai į dvi dalis neperpjausi.

Gal ir gerai, kad besiruošiantys bendram gyvenimui nenagrinėja statistikos. Nes toji nedvasinga ponia negailestinga: kasmet Lietuvoje apie 10 tūkstančių porų pasuka į skirtingas puses. Ir, savaime suprantama, susiduria su bendro turto dalybų klausimu. Kartais atsidalyti pavyksta tik įsikišus abiejų pusių advokatams, per ašaras ir viešus skandalus. Beje, gana dažnai kaip priešnuodis nuo draskymųsi suveikia stalčiuje gulinti ikivedybinė sutartis...

Tad apie jausmus, sutartis ir apie laiką, kai nebeskamba laimingos santuokos varpai, – dalykiškai, „iš patirties“ – su komunikacijos specialiste Dainida Valsiūnaite, verslininke Daina Bosas ir advokatu Albertu Bandžiumi.

„Shutterstock“ nuotr./Turto dalybos
„Shutterstock“ nuotr./Turto dalybos

Pavojinga moteris

Galima įtarti, kad dainininkė Ieva Narkutė gyvenime – visai kitokia. Ne tik lyriška, melancholiška, santūri – kaip scenoje. Įtarimai pasitvirtino: „Raudonų vakarų“ autorė ir diplomuota psichologė savy turi nemažai parako, be to, yra tikrai pavojinga vyrams.

Kodėl? Ieva juokauja, kad kiekvienas vyras, atsidūręs jos gyvenime, jau rizikuoja patekti į dainą. Jiems turėtų būti baisu. Juk finale gali būti apdainuoti – ir dar neaišku, kaip...

Atviras pokalbis apie muziką, artimus žmones, viešą gyvenimą ir besipildančios svajonės jausmą, kurį dainininkė vis dar nešiojasi.

Fotostudijos „Ffakers“ nuotr./Ieva Narkutė
Fotostudijos „Ffakers“ nuotr./Ieva Narkutė

Pabėgti nuo balto chalato

Grumtynės už žmogaus gyvybę ir sveikatą jiems yra kasdienybė. Kuri dar profesija, jei ne gydytojo, taip dažnai ir arti suveda į akistatą su mirtimi? Ar egzistuoja alternatyvų, kurios medikams taptų atsvaros tašku bėgant nuo streso ir įtampos? Žinoma! Apie sėkmingai atrastą hobį, kuris padeda atitolti nuo operacinių ir palatų atmosferos, pasakoja trys gydytojai. Susipažinkite: Andrius Ramonas, sporto gydytojas, ir jo ekstremalusis bėgimas; Raimundas Leipus, gydytojas urologas, pilvo chirurgas, ir jo žemasparnis lėktuvas; Rolandas Žiobakas, gydytojas akušeris-ginekologas, chirurgas, ir jo joga.

Redos Mickevičiūtės nuotr./Gydytojai Andrius Ramonas, Raimundas Leipus ir Rolandas Žiobakas
Redos Mickevičiūtės nuotr./Gydytojai Andrius Ramonas, Raimundas Leipus ir Rolandas Žiobakas

Rudens ženklai ant mylimosios kūno

Pasaulis pilnas pačių įvairiausių porų. Vyresnių moterų ir gerokai jaunesnių vyrų taip pat. Užtenka pasižvalgyti vien jau po garsenybių fotogalerijas. Aišku, kad tos poros ne tik šypsosi prieš kameras susikibusios už rankučių, bet ir šį tą veikia miegamajame. Ar ir ten viskas taip gražu, kaip atrodo pozuojant ant raudono kilimo?

Jaunesnis mylimasis gali būti ir džiaugsmas, ir priklausomybė. Kaip rodo šou pasaulio patirtis, pirmasis variantas įmanomas, jei tik į tokį ryšį nesudedama per daug. Ir per daug iš jo nesitikima. O ką apie tai mano psichologai, seksologai, galų gale – Lietuvos vyrai?

Kartu su „Laima“ – pirkinių gidas „ShopSpy“!

Ruduo šiemet buvo, kaip reta, šiltas, todėl niekas neskubėjo atnaujinti spintos. O dabar, kai trauktis nebėra kur, labai praverstų orientyrai. „ShopSpy“ komanda tam ir dirba, kad mada neatrodytų kaip rytietiškas turgus, kuriame visko tiek daug, kad tame klondaike gali prisipirkti nereikalingų daiktų arba išvis išeiti tuščiomis. Ko šį sezoną labai reikia? Trikotažinių kelnių, pončo, laisvo palto, vyriškos kilmės batų. O gal – kelių pačiai sau netikėtų pirkinių, kurie atnaujins ne rūbų atsargas, bet tavo stilių. Gero vakaro su žurnalu! Jis padės pasirinkti.   

Žurnalo „ShopSpy“ viršelis
Žurnalo „ShopSpy“ viršelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius