Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame seriale „Meilės jūra“ – Meksikos žvaigždė Cimarras

Nuo šio ketvirtadienio šiokiadieniais 16.40 val. vietoj „Svetimo veido“ serijų TV3 jausmingų istorijų mėgėjus džiugins pernai sukurtas meksikiečių serialas „Meilės jūra“.
Serialas „Meilės jūra“
Serialas „Meilės jūra“ / TV3 nuotr.

Mažame pajūrio miestelyje gyvenanti Estrela Marina yra jauna svajotoja ir maištautoja, kurią užaugino krikštatėviai. Jos gyvenimas tekėtų įprasta vaga, jei ne atsiradęs naujas gyventojas – Viktoras Manuelis Galindesas. Šį vyrą į ramų miestelį atveda noras pabėgti nuo žmonių ir triukšmo. Tačiau nuo kai ko jam pabėgti tikrai nepavyks – nuo meilės...

Jis pamilsta žaviąją Estrelą, ji atsako tokia pat meile. Ar pavyks Viktorui užglaistyti praeities rūpesčius ir atrasti taip trokštamą ramybę? Ką darys Estrela, sužinojusi, kad dėl mylimo vyro širdies jai teks kovoti net su keliomis damomis? Erico Moraleso režisuota drama nepaliks abejingų serialų mėgėjų.

Pagrindinį vaidmenį šioje istorijoje atlieka Mario Cimarras – Meksikoje ir Holivude suspindėjusi žvaigždė, pasirodęs filme su Leonardu DiCaprio „Romeo ir Džiuljeta“.

Tamsiaplaukis M. Cimarras žiūrovams yra gerai pažįstamas iš tokiu serialų kaip „Laukinukė“, „Išdavystė“. Kartu su Kuboje gimusia žvaigžde naujame TV3 seriale „Meilės jūra“ taip pat vaidina Erika Buenfil, Arturo Carmona, Ninel Conde, Mar Contreras, Florencia de Saracho ir kiti.

Nauja aistringa, ašarų ir gražių emocijų kupina istorija „Meilės jūra“ – nuo liepos 22 dienos 16.40 val. darbo dienomis tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius