Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Dainos Bilevičiūtės mylimasis – legendinio Louiso Armstrongo anūkas

Nepaisant Dainą Bilevičiūtę persekiojusių nelaimių, moteris neslepia džiaugsmo, mat viešėdama Jungtinėse Amerikos Valstijose įsimylėjo. Naujas dainininkės favoritas yra legendinio Louiso Armstrongo anūkas.
Daina Bilevičiūtė ir Čarlzas Armstrongas
Daina Bilevičiūtė ir Čarlzas Armstrongas / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip jau rašė Žmonės.lt, nuo Dainos Bilvičiūtės  fortūna kurį laiką buvo nusisukusi: į jos sodybą Varėnos rajone įsibrovė vagys. Iš didžiojo sodybos namo, įsibrovėliai pavogė kubilą ir 4-is stoglangius. Iš kambario, esančio antrame aukšte, yra pavogtas parketas.

„Ta sodyba – tikras prakeiksmas. Per ją –vien bėdos!“ – trečiadienį laidoje „Karamelinės naujienos“ nusiminusi vaitos Daina Bilevičiūtė.

Nepaisant visų nelaimių, šiomis dienomis Daina nusiteikusi itin romantiškai. Ji nebeslepia – įsimylėjo! „Kol vyko teismai dėl sodybos, buvau užmiršusi asmeninį gyvenimą. Tačiau daugiau tai nepasikartos”, – sako D. Bilevičiūtė.

Daina atskleidžia, kad labai greitai Lietuvai ji pristatys naująjį draugą, kuris pas ją atvyksta tiesiai iš Amerikos. Tiksliau – iš Holivudo. Dainos mylimojo išvaizda nustebins daugelį. Nes Čarlzas – juodaodis. Naujasis Bilevičiūtės aistros objektas – prodiuseris ir dainininkas Čarlzas Armstrongas, legendinio džiazo virtuozo Louiso Armstrongo anūkas. Pasaulinio lygio žvaigždė.

„Jo balsas toks pat gražus, kaip ir senelio. Jis yra nuoširdus žmogus, kurį apsupusios šviesios moterys”, – pasakojo Daina.

Išsamios naujojo Dainos Bilevičiūtės meilės romano detalės ir mylimojo demonstravimo aktas trečiadienį  20.55 val. „Karamelinėse naujienose” per LNK.

Asmeninio albumo nuotr./Daina Bilevičiūtė ir Čarlzas Armstrongas
Asmeninio albumo nuotr./Daina Bilevičiūtė ir Čarlzas Armstrongas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius