Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas detektyvas: dainininkė Mia greitosios pagalbos automobilyje su lašeline

15min.lt pirmadienį gavo filmuotą vaizdelį, kuris verčia virptelėti jautrią širdį: dainininkė Mia atvežama greitosios pagalbos automobiliu.
Dainininkė Mia ant neštuvų
Mia / Stop kadras iš video medž.

Ją neštuvais iš automobilio išneša ryškiomis medikų liemenėmis vilkintys vyrai. Ant greitosios pagalbos darbuotojų nugarų puikuojasi užrašas „Vilniaus greitoji medicinos pagalba“.

Redakcijai šią medžiagą atsiuntęs asmuo iš pradžių už informaciją norėjo finansinio atlygio. Vėliau staiga pareiškė, kad tiesiog „nori išvengti nemalonių situacijų“ ir liks anonimas.

Redakcijos žurnalistams, įdėmiai peržiūrėjusiems medžiagą, jos turinys iškart sukėlė įtarimų: ir pati filmavimo maniera, ir keistas montažas, ir pastatas, į kurį nešama Mia.

Įtarimus, kad filmuota medžiaga yra surežisuota, sustiprino ir kadre aiškiai matomas Mios automobilis „Dodge Caliber“... Juk nelogiška, kad sublogavusi žvaigždė iš pradžių atvažiuoja į gydymo įstaigą savo automobiliu, o paskui grįžta greitosios pagalbos mašina.

Pati Mia, atsiliepusi telefonu, atsisakė komentuoti situaciją.

VIDEO: Dainininkė MIA atvežta greitosios medicinos pagalbos automobiliu

Medikų komentaras

Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties direktorius Tadeušas Rodzas maloniai sutiko paaiškinti šią mįslę.

„Mes pagal sutartį nuomojame greitosios pagalbos automobilį įmonei „Videometra“, filmuojančiai TV serialus. Buvome suteikę automobilį praėjusią savaitę ir šią savaitę, pirmadienį. Tai, ką matote filmuotoje medžiagoje, vyko pirmadienio rytą, apie 9 val., prie Baltijos  ir Amerikos klinikos Vilniaus apylinkėse“, – paaiškino Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties vadovas.

Prodiuserio Rolando Skaisgirio paaiškinimas

TV produkcijos gamybos kompanijos „Videometra“ vadovas Rolandas Skaisgirys teigė nieko nežinantis apie pirmadienį galimai vykusį filmavimą. „Kas čia vyko? Nieko nesupratau“, – vos išgirdęs pasakojimą apie Mios „pasivažinėjimą“ greitosios pagalbos automobiliu, jis 15min.lt žurnalistų prašė paaiškinimo.

Garsus prodiuseris R.Skaisgirys tikino nežinantis, kodėl apie galimai filmuotą laidą teiraujamasi jo, o ne kokio kito asmens. „Kas ten nufilmuota? Aš jums pasakysiu taip: kadangi serialų mes filmuojame daug, aš tikrai nežinau, kas vyko. Dėl tokio dalyko tikrai būčiau ką nors žinojęs, o dabar nežinau“, – sakė R.Skaisgirys. Jis nenuginčijo, kad „Videometra“ kartais nuomojasi greitosios pagalbos automobilį, tačiau nepatvirtino, kad šįsyk buvo tas atvejis.

Neoficialiomis 15min.lt šaltinių žiniomis, Mios istorija su greitosios pagalbos automobiliu taps vienu iš naujo televizijos projekto epizodų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius