Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Mados reidas“ TV3 žiūrovus pasitiks su gyvenimo būdo prieskoniu

Šį kartą „Mados reidas“ išplaukia į platesnius vandenis – laidoje ne tik matysite naujų rubrikų, daugiau įvykių iš viso pasaulio, bet ir juos nuo šiol seksite TV3 kanale.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / TV3 nuotr.

Laidą apie madą su stilistu Mantu Petruškevičiumi priešakyje galima vadinti ne tik viena sėkmingiausių, bet net ir kultūriniu reiškiniu. Juk kaip tik „Mados reidas“ pirmasis apie stilių ir apie naujausias drabužių kolekcijas pradėjo kalbėti ne tik informatyviai, bet ir šmaikščiai. Žiūrovai sužino ne tik apie mados permainas pasaulyje, bet ir šį tą pikantiško iš žvaigždžių gyvenimo, pamato įvairiausių renginių užkulisius.

Ketvirtą sezoną gyvuojanti laida nuolat keičiasi ir auga – ji ne tik vis labiau populiarėja, į kasmetinį savo pristatymą sukviesdama šimtus svečių, bet ir pristato žiūrovams įvairiausias mados naujienas ne tik iš Lietuvos ir viso pasaulio.

„Šį sezoną laidoje bus dar daugiau naujovių: pristatysime rubriką „Gyvenimo stilius“, kurioje kiekvieną savaitę ne tik lankysimės įvairių įžymybių namuose, bet ir supažindinsime žiūrovus su garsių žmonių silpnybėmis ir pomėgiais. Etiketo pamokų ciklas padės susigaudyti subtilybėse, apie kurias iki šiol kalbėta sunkiai suprantama didžiajai visuomenės daliai – formalia kalba. Mes kalbėsime išsamiai, paprastai ir aiškiai. Žinoma, laidos komanda ir toliau nepraleis aukštuomenės vakarėlių, rengs tradiciniais tampančius stilingiausiųjų rinkimus ir šmaikštųjį „Gatvės reidą“, kurio kritikos strėlės gal būna ir aštrios, tačiau pasiekti rezultatai – mieli, glostantys širdį“, – sako į TV3 persikeliančio „Mados reido“ vedėjas Mantas Petruškevičius.

„Mados reidas“ naujajame sezone kviečia visus išlikti žaviems, drąsiems ir nebijoti stiliaus metamarfozių!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius