-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujausią desertų šou Alfas Ivanauskas pristatys Dubajuje

Grįžęs iš kulinarinių kelionių ir kursų Vietnamo Kokosų saloje, kulinaras Alfas Ivanauskas turės nedaug laiko susipakuoti naujiems kelioniniams lagaminams: šią savaitę VMG komanda patvirtino žinias, jog unikaliais VMG desertų šou susidomėjo įtakingi verslininkai Dubajuje.
Alfas Ivanauskas
Alfas Ivanauskas / Asmeninio albumo nuotr.

„Nors Dubajus – vienas iš pasaulinių madų diktatorių, futuristiniai VMG pasirodymai su skysto azoto dūmais, sausu ledu bei specialiai mums kurtomis LED šviesų instaliacijomis nustebino net ir visko mačiusius,“ – teigia A. Ivanauskas, kuris po savo pirmųjų viešnagių praeitų metų liepą miestu liko sužavėtas.

Naujų idėjų nestokojantis kulinaras atskleidžia, kad derybos dėl pasirodymo smulkmenų vyko net kelis mėnesius:  kadangi kai kurių priemonių gabenti lėktuvu iš Lietuvos neleidžia tarptautiniai įstatymai, jų teko ieškoti pačiame Dubajuje. Renginys planuojamas atviroje dangoraižio terasoje, tad planuojant reikėjo atsižvelgti ir į galimus trikdžius dėl oro salygų.

Asmeninio albumo nuotr./Alfo Ivanausko desertai
Asmeninio albumo nuotr./Alfo Ivanausko desertai

„Šis pasirodymas Dubajuje taps ir mūsų naujos desertų kolekcijos pristatymu – grįžę į Lietuvą ją specialiu renginiu pristatysime pavasarį. Gal namo net atsivešime kokybę patvirtinantį sertifikatą, pasirašytą kokio nors šeicho,“ – šmaikštavo A. Ivanauskas.

Kulinarinių knygų, albumų bei TV laidų autorius džiaugiasi, kad VMG desertų šou pasirodymo paklausa tik auga, todėl pati komanda jaučia norą atnaujinti savo programą: „Žinoma, visų jau pamėgtas pasiflorų skonio desertas išliks – jis jau tapo savotišku mūsų parašu. Tačiau idėjų turime tokių, kad kartais tenka laukti, kol bus sukurtos techninės galimybės mūsų fantazijas paversti realybe,“ – šypteli A. Ivanauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Alfo Ivanausko desertai
Asmeninio albumo nuotr./Alfo Ivanausko desertai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius