Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausią savo kolekciją dizaineriai A&V pristatys teniso korte

Dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė jau netrukus pristatys ilgai ruoštą savo naujausią kolekciją „Ruduo–Žiema 2010–2011“, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
A&V duetas
A&V duetas ir modelis / Monikos Požerskytės nuotr.

Kovo mėnesį Tokijuje pirmą kartą parodyta A&V kolekcija Lietuvoje bus pademonstruota netradicinėje erdvėje – pačioje Vilniaus širdyje esančiame Sereikiškių parko teniso aikštyne.

Tokia erdvė pristatymui pasirinkta neatsitiktinai – Vidos Simanavičiūtės teigimu, naujausioje A&V kolekcijoje vystomos dvi temos: sportinė ir elegantiška. „Sportiniai drabužiai netikėtai transformuojami originaliomis konstrukcijomis ir jungiami su elegantiška stiliaus dalimi. Skirtingų storių ir faktūrų panaudojimas viename modelyje sukuria naują siluetą. Spalviniai, optiniai, geometriniai akcentai užbaigia kontrastais paremtą naujausią mūsų kolekciją,“ – sako dizainerė.

„Mūsų kolekcija „Ruduo–Žiema 2010–2011“ – tai sportinio ir klasikinio stiliaus sintezė, tai savotiška mados alchemija. Tiesą sakant, kai pradėjome vystyti sporto ir elegancijos temą, patys nesitikėjome, kad iš to gims tokių įdomių kūrinių. O dar, kai prie jų priderinome kompanijos AVON papuošalus, atradome visai įdomių sprendimų,“ – teigia Aleksandras Pogrebnojus.

Vienas geriausiai svetur žinomas Lietuvos dizainerių duetas A&V prieš kelis mėnesius Japonijoje vykusiame mados renginyje „WeAreEurope“ pristatė tik keletą naujausios savo kolekcijos modelių. Tuo tarpu Vilniuje bus pademonstruota baigta kolekcija. Tą vakarą svečiams iš viso bus parodytas rekordinis kiekis – net 35 modeliai. Teniso aikštelėje vyksiančio A&V kolekcijos pristatymo metu specialiai šiam renginiui sukurtą muzikinę improvizaciją visiems susirinkusiems padovanos muzikinis susivienijimas „Silence“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius