-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naujos dainos“ konkurso kūrinys L.Adomaičio stalčiuje gulėjo 9 metus (audio)

Atlikėjas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis specialiai konkursui „Nauja daina 2010“ dainos nerašė. Muzikantas iš naujo atrado prieš 9 metus sukurtą, tačiau iki šiol niekur neskambėjusią dainą ir ją prikėlė naujam gyvenimui.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / LNK nuotr.

Naujame L.Adomaičio albume skambėsiančią dainą pirmieji išgirdo ir įvertino tinklalapio naujadaina.lt lankytojai – Kaune gyvenančio dainininko kūrinys skambės finaliniame konkurso „Nauja daina 2010“ koncerte.

„Sveiki, aš esu Linas Adomaitis, – pasitikdamas „Naujos dainos 2010“ kūrybinę grupę šypsodamasis prisistatė ir užeiti pakvietė muzikantas. – Čia mano studija, joje gimė paskutiniai konkurse „Nauja daina 2010“ dalyvaujančios dainos „Tavo tyroj širdy“ štrichai. Dainos istorija yra ilga ir įdomi: mano vokalo partijos šiai dainai įrašytos prieš 9 metus. Tuomet ir pradėta kurti ši daina. Bet vis kažkas netiko, nelipo, nenorėjau jos viešinti. Pasirodo, ši daina laukė geros, nuostabios atlikėjos Monikos Linkytės. Jos vokalinę partiją įrašėme visai neseniai. Išduosiu mažą paslaptį: ši daina mums labai svarbi, nes  yra pirmoji iš mano būsimo albumo.”

Dainos „Tavo tyroj širdy“ žodžių ir muzikos autorius tiesiog džiaugėsi galimybe pristatyti savo kūrinį: „Man garbė dalyvauti šiame konkurse kartu su dideliu būriu kitų autorių ir atlikėjų. Linkiu visiems sėkmės, būkite geriausi! Kurdamas dainas niekada negalvoju apie laimėjimus, įvertinimus, todėl nenoriu vertinti šios dainos, tegul ją vertina žmonės. Svarbiausia, kad stengiuosi perteikti nuotaiką, idėją, mintį. Jeigu tuo pasibeldžiu į klausytojų širdis – rezultatas pasiektas.“

Naujausią L.Adomaičio dainą galėsite išgirsti ir pamatyti konkurso „Nauja daina 2010“ finaliniame koncerte jau šį penktadienį nuo 19.10 val. Koncertą tiesiogiai transliuos LNK.

VIDEO: Linas Adomaitis ir Monika Linkyte Tavo tyroj sirdy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius