-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos laidos „Burbulas“ pristatyme E.Santos šeima tryško energija (nuotraukos)

Nuo rugsėjo vidurio „Lietuvos ryto“ televizijoje bus pradėta rodyti laida „Burbulas“, kurioje savo jėgas išmėgins tiek garsūs, tiek visuomenei nepažįstami žmonės. Laidos dalyviai tris dienas bus izoliuoti nuo bet kokios informacijos ir vėliau turės atspėti, kas iš tikrųjų įvyko pasaulyje, o kas yra išgalvota.
Laidos pristatymo akimirka
E.Santos su sunūmi Deimanu ir tėvu Gintu. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos pristatymo akimirka
Laidos dalyviai nuo kaitros gynėsi vandeniu.

Smagiu eksperimentu pramintą laidą ves Livija Gradauskienė. Pirmoje laidoje bus galima išvysti Seimo narės Donaldos Meiželytės, buvusios „Misis Lietuvos“ dalyvės Erikos Santos ir buvusio TV laidų vedėjo Gedimino Juodeikos nuotykius bei išmonę atsakinėjant į įvairius klausimus.

Laidos pristatymo metu E.Santos, D.Meiželytė, G.Juodeika bei „Kastanedos“ nariai Dūnis ir Lukas gavo progą papramogauti bei išbandyti neįprastą atrakciją – vaikščiojimą vandeniu esant plastikiniame pripučiamame burbule.

Įlįsti į burbulą nepabūgo ir E.Santos sūnus Deimanas bei naujojo LNK projekto „Kviečiu šokti“ dalyvės tėtis Gintas.  „Erika, tavo šeima drąsiausia“, – E.Santos šeimą gyrė laidos vedėja L.Gradauskienė.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos pristatymo akimirka
E.Santos

Trims kartoms atstovavę E.Santos šeimos nariai nenorėjo lipti iš vandens ir galinėjosi vienas su kitu ridendami burbulus. „Jis mane diskotekoje nurungė. Aš jau sakau, kad noriu važiuoti namo, o jis: „Pabūnam dar, pabūnam“, – apie energingą tėtį atsiliepė Erika.

Vėliau Erika su sūnumi ir tėvu pozavo fotografams. Žiniasklaidos dėmesį pajutęs E.Santos tėvas juokais paprašė, kad po nuotraukomis būtų parašyta, kad jis yra naujasis Erikos meilužis.

Pristatymo metu buvo parodyti ir pirmieji laidos kadrai, atskleista pagrindinė „Burbulo“ idėja: kartais visiškai neįtikėtinas dalykas, pasirodo, yra tiesa. Štai gavę klausimą, kuo paveikslus kuria viena Rusijos menininkė – ar liežuviu, ar krūtine ar būdama užrištomis akimis, laidos dalyviai pasirinko, regis, patį netikėčiausią atsakymą ir nesuklydo...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius