Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus aktorius Ramūnas Cicėnas naktį Vilniuje nuvertė šviesoforą

Vilniaus policija surašė protokolą aktoriui Ramūnui Cicėnui už tai, kad vairuodamas neblaivus jis sukėlė eismo įvykį ir nuvertė šviesoforą.
Ramūnas Cicėnas
Ramūnas Cicėnas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Kaip 15min.lt sužinojo Vilniaus policijos Viešųjų ryšių skyriuje, incidentas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį įvyko apie 0.30 val Žvalgų g. ir Kalvarijų g. sankryžoje.

„Taip, šiąnakt įvyko avarija“, – portalui 15min.lt patvirtino aktorius, tačiau plačiau komentuoti atsisakė.

„Policija gavo pranešimą, kad sankryžoje automobilis „Audi TT“ nuvertė šviesoforą. Patruliai nuvyko į įvykio vietą ir rado sudaužytą automobilį bei nuverstą šviesoforą. Vairuotojas buvo pristatytas į policijos komisariatą protokolo surašymui. Patruliai net neatkreipė dėmesio į tai, kad veža aktorių“, – 15min.lt sakė Vilniaus policijos atstovai.

Policijos komisariate R.Cicėnui nustatytas 2,06 prom. girtumas.

„Jis dėl nieko nesiginčijo, su viskuo sutiko. Kokią nuobaudą skirti vairuotojui, spręs teismas“, – teigia pareigūnai.

R.Cicėno automobilis dar naktį buvo nuvežtas į saugomą policijos aikštelę. Ketvirtadienį po pietų jis vis dar buvo saugomas policijos aikštelėje. Pasak pareigūnų, automobilis apdaužytas gana smarkiai.

Prieš 5 metus vairavimo teises įgijęs aktorius pernai portalui 15min.lt pasisakė smerkiąs kelių erelius ir vairuotojus, sėdančius už vairo išgėrus alkoholio. Pats savo principus pamynęs vyras tada teigė, kad į vakarėlius, kuriuose vartojamas alkoholis, net nemėgina imti savo automobilio raktelių, o važiuoja taksi. Pasak aktoriaus, patys pavojingiausi – išgėrę vairuotojai ir kelių ereliai.

„Dar labai nemėgstu tų, kurie greitai laksto gatvėmis, ir tų, kurie atseit turi daugiau privalumų už kitus, kai galvoja, kad geriau vairuoja, ar kad moterys vairuoja blogiau už vyrus. Anaiptol taip nėra. Kelių ereliai pavojingiausi kelyje. Daugiausia avarijų padaro jie, o ne tie, kurie važiuoja lėčiau“, – sakė R.Cicėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius