Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“: ar populiarus atlikėjas Romas Dambrauskas negalvoja apie dar vienas vestuves?

Populiarųjį dainininką Romą Dambrauską pelnytai galima tituluoti viena paslaptingiausių Lietuvos scenos žvaigždžių. Kiek žmonų jis turėjo? Kiek vaikų užaugino? Kur, kaip ir su kuo gyvena? Ir galiausiai ar yra ta, ypatingoji moteris, kuriai Romas Dambrauskas skiria savo dainas?
Romas Dambrauskas.
Romas Dambrauskas. / LT archyvo nuotr.

Prieš trejus metus įvykusios jo ir kaunietės stomatologės Astos Dambrauskienės skyrybos atlikėjui smogė dviguba jėga: teko ištverti ne tik oficialų procesą, bet ir viešą intymiausių detalių analizę. Mat paliktoji Romo Dambrausko žmona netylėjo ir tūkstančiai žmonių su pasimėgavimu klausė, kaip dėl dainininko galvą pametusi žinoma Kauno stomatologė jam net namą pastatė, po koncertų su pyragais laukdavo. Tačiau jis neįvertino išsikraustė ir dar neva pareikalavo pinigų. Melas tai ar tiesa? Teisintis ar juodinti mylėtos moters Romas Dambrauskas nebuvo linkęs. Taigi po itin atvirų buvusios žmonos išpažinčių ir kaltinimų, atsitvėrė tyla ir išvyko gyventi į gimtuosius Mažeikius.

Nemalonūs pastarųjų metų įvykiai, iki širdies gelmių sukrėtusios artimų bičiulių netektys Romą Dambrauską išmokė begalės svarbių dalykų. Net ir labai kviečiamas, jis atsisakė dalyvauti populiariuose dainų ar šokių projektuose. Jei tik gali rinktis, dainininkas sako mieliau važiuojantis į koncertus tegul ir mažesniuose miestuose. Jis žino: ten jo laukia tikrieji klausytojai. Ir žinoma, Romu Dambrausku besižavinčios moterys.

Tačiau reikia pripažinti: dabar bendraudamas su gerbėjomis Romas Dambrauskas - kur kas atsargesnis. Juk būtent nuo radijo eteryje išgirstos jo dainos, o vėliau susitikimo koncerte, kadaise prasidėjo jo pažintis su žmona tapusia Asta. Tačiau ne tik dėl šios skaudžios patirties, bet ir dėl kur kas svarbesnių priežasčių Romas Dambrauskas jau kuris laikas nebevaikšto į pasimatymus, o jį kviečiančioms moterims nesuteikia jokių vilčių. Paklaustas, gal Mažeikiuose slepia ne tik savo namus, buitį, bet ir naują mylimąją, Romas Dambrauskas atsako be ilgų išsisukinėjimų.

Kas yra ta, Romo Dambrausko širdies žaizdas išgydžiusi mylimoji? Ar populiarus atlikėjas negalvoja apie dar vienas vestuves? O gal jis jau vedė?
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius