Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“: Jurgelevičiūtė žaidė meilužio dukros jausmais

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ kūrėjai apsilankė Irmos Jurgelevičiūtės meilužiu vadinamo vyro namuose Karmėlavoje, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Irma Jurgelevičiūtė
I.Jurgelevičiūtė / „Scanpix“ nuotr.

Ramybe prieš Kūčias  čia  tikrai nekvepia. Ne vieną savaitę ligoninėje praleidusi Irmos konkurentė, Alberto žmona  Renata vis dar geria vaistus. O jos dukra, matydama mamos skausmą ir žinodama  negailestingą  tiesą, daugiau nebegali tylėti. Jurgelevičiūtės meilužio dukra Jovita atvira: pasakoti apie tai, ką iš tiesų pastaraisiais mėnesiais veikė jos tėtis, nėra lengva. Tačiau būtent ji, aštuoniolikmetė  Alberto dukra, yra vienintelė slaptos meilės dramos liudininkė.

LNK išplatintame pranešime teigiama, kad kai Jovita, norėdama sužinoti tiesą, įsikišo į tėčio, mamos bei Irmos meilės trikampį, įvykiai pasisuko labai netikėtai. Meilužio dukrai scenos žvaigždė  nusprendė ne tik atverti pramogų verslo užkulisius, bet ir ją palenkti savo pusėn. Atlikdama viešą išpažintį Jovita neslėpė gėdos ir sumišimo. Tačiau tikisi, kad faktai privers susimąstyti visą būrį šiai šeimai artimų ir netiesą kalbančių žmonių. Tarp jų – ir pačią Irmą. Ar buvo padoru ir sąžininga žaisti Alberto dukters jausmais? O gal per vaikų širdis scenos garsenybė tikėjosi dar stipriau supančioti meilužį? 

Nors ir buvo pažadėjusi interviu, kalbėti apie savo meilės, ištikimybės ar kitus nuodėmingus reikalus I.Jurgelevičiūtė nepanoro. Viešai išpažinčiai prieš šventes ji dar nepasiryžusi.

Kodėl I.Jurgelevičiūtė taip nenori prisipažinti, jog ji ir Albertas iš tiesų buvo ar tebėra kartu? O gal ir šie santykiai  jau gerokai pašliję? Juk, kaip pasakoja Jovita, melas šioje istorijoje visada buvo jei ne pirmoje, tai bent antroje vietoje. 

Visa tai antradienį laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius