Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikusios sužadėtuvės: trečdalis moterų lieka nusivylusios tuo, kaip joms pasipiršo

Šiais laikais jau nebeužtenka tiesiog paprašyti moters rankos – ir taip vyrams pakankamai nervinga užduotis tapo dar sunkesnė, nes moterys svajoja apie įspūdingas ir ypač romantiškas sužadėtuves, rašo dailymail.co.uk.
Sužadėtuvės
Sužadėtuvės / 123FR nuotr.
Temos: 1 Sužadėtuvės
Naujas tyrimas parodė, kad net trečdalis jau ištekėjusių moterų slapta jaučiasi nusivylusios tuo, kaip joms pasipiršo jų vyrai.

Daugiau kaip ketvirtadaliui moterų žiedas, kurį jos gavo, nebuvo gražus.

Labiausiai moterims neįtiko vieta, kurioje vyrai pasirinko priklaupti ant kelio ir joms pasipiršti. Trečdalis apklausoje dalyvavusių moterų įsitikinusios, kad tinkamiausia vieta pasipiršti būtų tokia, kuri turėtų prasmę, būtų svarbi jų santykiuose (pirmo pasimatymo, pirmo bučinio vieta ar pan.).

26 proc. moterų teigė, kad jos būtų norėjusios daugiau romantikos. O štai beveik ketvirtadalis moterų būtų norėjusios, kad sužadėtuvės būtų buvusios didesnė staigmena – jos jau nujautė, kad mylimasis planuoja joms pasipiršti. 17 proc. teigė, kad sužadėtuvės galėjo būti ir asmeniškesnės.

Ne vienai moteriai neįtiko ne vien tai, kaip joms pasipiršo, bet ir kokį žiedą mylimasis užmovė ant piršto. Daugiau kaip ketvirtadaliui moterų žiedas, kurį jos gavo, nebuvo gražus (būtų norėjusios didesnio brilianto, geresnės kokybės žiedo ir pan.), o jeigu turėtų galimybę, mielai jį pakeistų į kitą arba patobulintų.

Tyrimas parodė, kad pamažu nyksta ir pasipiršimo tradicijos – 56 proc. moterų nebeatrodo, kad piršdamasis vyras privalo atsiklaupti, o 58 proc. moterų mano, kad vyrams nebereikia ir prašyti tėvų leidimo tuoktis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius