-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nemylimų“ tęsinyje „Svetimi“ sproginės ne tik meilės burbulai, bet ir automobiliai

Jau visai netrukus per TV3 prasidės ilgai žiūrovų lauktas populiaraus serialo „Nemylimi“ tęsinys – „Svetimi“. Antroje šios istorijos dalyje netrūks ne tik naujų meilės trikampių ir teisybės paieškų istorijų, bet ir netikėto veiksmo. Nors pagrindinis herojus paliks įkalinimo įstaigą ir pagaliau vėl atgaus laisvę, praeities šešėliai vis dar slėgs daugiaserijinio filmo herojus. Vienų jausmai sproginės dėl netikėtų pažinčių ir naujos meilės, kitų dėl išlikimo ir net gyvybės.
Aktorius Vytautas Kupšys
Aktorius Vytautas Kupšys / TV3 nuotr.

„Šiame seriale netrūko veiksmo, dėl to ir antroji dalis bus ypatinga. Naujame sezone istorijos gerbėjų lauks viena įspūdingiausių scenų, kuri sukėlė daug emocijų ne tik aktoriams, bet ir visai kūrybinei grupei“, – pasakoja TV3 serialo „Svetimi“ vykdomasis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Populiaraus serialo tęsinyje į orą su didžiausiu trenksmu ir ryškiausia liepsna bus paleistas naujutėlaitis automobilis.

„Specialiai dėl sprogimo scenos su kūrybine grupe atvažiavome į sodybą. Kartu su mumis prižiūrėti sprogdinimo scenos atvyko ir gaisrininkų komanda. Šalta sausio naktis tapo daug šiltesnė, kai kieme nugriaudėjo sprogimas ir nuo liepsnų nušvito dangus. Filmavimo metu nenukentėjo nei gamta, nei aktoriai, tačiau jums patiems tokių ‚fejerverkų‘ bandyti nepatariame. Tai iš tiesų pavojinga, tik norėjome kuo didesnio efekto. Tikėkimės, žiūrovas įvertins“, – sako R.Martinaitis.

Ilgai laukta veiksmo, dramos ir naujų intrigų kupina istorija TV3 seriale „Svetimi“ – nuo vasario 8 dienos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius