Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas ir Daina Bosai pakrikštijo dukrelę Urtę-Magdaleną

Kruopščiai slėpę visas būsimosios šventės detales Antanas ir Daina Bosai pro Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčios duris Palangoje žengė penktadienį po 15 val. Manyta, jog sutuoktiniai ryšį sutvirtins ir prieš Dievą, tačiau ar taip įvyko, patys nepatvirtino.
Antano ir Dainos Bosų dukters krikštynas stropiai saugojo apsaugos darbuotojai.
Antano ir Dainos Bosų dukters krikštynas stropiai saugojo apsaugos darbuotojai. / 15min.lt nuotr.

Prie bažnyčios Bosai atvyko rožiniu limuzinu „Hummer“. Ponia D.Bosas buvo pasipuošusi į vestuvinę panašia balta suknia, išryškinančia figūrą. Jos sutuoktinis D.Bosas vilkėjo smėlio spalvos kostiumu. Krikštyti atvežta mažylė buvo papuošta balta suknute. Šventės ceremonija vyko už uždarų durų, ją nuo pašalinių akių saugojo apsaugos darbuotojai. Žiniasklaidos atstovai buvo palikti už bažnyčios vartų.

Tarp ceremonijos svečių buvo tokie žinomi veidai kaip Asta Valentaitė, kaip jau įprasta, į parankę įsikibusi stilistui Mantui Petruškevičiui. Prie bažnyčios pasirodė ir žinoma dizainerė Ramunė Piekautaitė su vyru, rinkosi ir kiti pažįstami verslo, šou pasaulio ir politikos veidai.

Šventė bažnyčioje truko apie valandą. Po jos, visi svečiai susibūrė bažnyčios kiemelyje, kur jų laukė taurės tauriųjų gėrimų. Prieš jas pakeldami, susirinkusieji garsiai pasveikino Bosų dukrelę Urtę-Magdaleną žodžiais „Sveikiname Urtę-Magdaleną" ir į dangų paleido baltų balandžių, atvežtų iš A.Boso namų, pulką.

Šią dieną verslininkas ir jo žmona pasirinko ne atsitiktinai: Prieš 56-erius metus birželio 10 d. gimė Antanas Bosas, o pernai tą pačią dieną pasaulį išvydo jo ir trečiosios žmonos Dainos vaikas – dukra Urtė Magdalena. Iš ankstesnės santuokos su klaipėdiete verslininke Loreta Bosiene, su kuria išsiskyrė 2005-aisias, jis turi du vaikus – Indrę ir Tomą. Dukart išsiskyrusi Daina Bosas iš ankstesnės santuokos turi sūnų Luką ir dukrą Mariją.

Jau kurį laiką netilo kalbos, kad Bosai šventinę dieną ketina ne tik krikštyti metukų sulaukusią dukrelę, bet ir priimti santuokos sakramentą. Civilinę santuoką Bosai sudarė Bahamų salose 2008-ųjų liepą, o visas teises apie savo santuokos detalių viešinimą perdavė vienam leidiniui. Tiesa, priimti santuokos sakramentą Bosams trukdė „menka smulkmena“ – milijonierius A.Bosas jau buvo „ėmęs šliūbą“ su ankstesne žmona L.Bosiene.

Žiniasklaidoje pasklido informacija, kad A.Bosas vienpusiškai nori paskelbti šią santuoką negaliojančia, esą bažnyčia apskritai neturėjo teisės jų sutuokti, nes L.Bosienė – liuteronė, o A.Bosas – katalikas. Savo nuomonę šiuo klausimu viešai išsakiusi L.Bosienė stebėjosi buvusio vyro „užsidegimu“ panaikinti Dievo sąjungą, tuo tarpu nei A.Bosas, nei jo dabartinė žmona situacijos nekomentavo.

Šventės išvakarėse, ketvirtadienį, A.Bosas, paklaustas, kaip sekasi bažnytinės santuokos anuliavimo procedūra, tik lakoniškai mestelėjo: „Labai gerai sekasi“ ir sakė, jog tai itin asmeniški dalykai. Jis nepatvirtino ir to, jog penktadienį, dukters krikštynų metu, bažnyčioje ketina vesti savo teisėtą žmoną D.Bosas. 

15min.lt žiniomis, Santuokos sakramento ceremonijos penktadienį nebuvo. Taip teigė ir vienas darbuotojas, prisidėjęs prie šventės organizavimo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius