Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška pakeliui į rojų – baleto šokėjas keliaus į Venesuelą be atgalinio bilieto

Nors Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro baleto primarijus Nerijus Juška sako, kad šią vasarą tikrų atostogų neturės, jis keliaus į tokį žemės kampelį, kurį pats vadina rojumi. Jau birželio viduryje šokėjas išskrenda į Pietų Amerikos šiaurėje esančią Venesuelą.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mano atostogos ir vėl nėra tikros, nesiilsėsiu, o dirbsiu. Išvykstu į Venesuelos sostinę Karakasą darbo reikalais, bet koks ten darbas... Ten darbas ir poilsis du viename. Skrendu mėnesiui, arba dviem mėnesiams, arba trims... Niekas neaišku, neturiu atgalinio bilieto. Prieš kelis metus važiavau į Venesuelą savaitei, o grįžau po trijų mėnesių. Dabar važiuoju mėnesiui ir tikiuosi, kad nereikės grįžti po savaitės“, – nekantriai laukdamas kelionės 15min.lt pasakojo N.Juška.

Jis teigė ypač pamilęs tolimos šalies grožį. „Esu aplankęs Venesuelai priklausančias Karibų salas, kurių labai daug. Ten būdamas pasakiau sau, kad esu rojuje. Ir jei manęs kas paklaustų, kaip atrodo rojus, sakyčiau, kad rojus – Karibuose. Šįkart važiuoju su ta mintimi, kad spėsiu ten pailsėti“, – šypsojosi jis.

Mokysis kalbos ir mokytojaus

Baleto šokėjas tvirtino esąs pakviestas pasirodyti keliuose koncertuose, o vėliau planuoja pasilikti Karakaso teatre ir ten mokytojauti vietos artistams „Yra kalbų, kad jei pasiliksiu ilgiau, tai dirbsiu kaip repetitorius, mokysiu kitus, o pats nešoksiu“, – sakė jis. N.Juška prisipažino Venesueloje išsiskiriantis iš minios dėl savo ūgio. „Kaip Lietuvoje bet koks kitatautis išsiskiria, taip ir aš ten, tik kad mano išskirtinis bruožas – ūgis. Ten visi tokie mažiukai, o aš teatre toks didelis“, – juokėsi artistas. N.Juška pridūrė laukiantis kelionės ir dėl to, kad galės patobulinti ispanų kalbos žinias. Jis teigė jau seniai norėjęs išmokti šią kalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius