Neringa Šiaudikytė Milane pasigedo šypsenų: „Gal miestas apsivalgė karčių piktžolių“

Neringa Šiaudikytė praėjusią savaitę keletą dienų viešėjo Milane. Į antrą pagal dydį Italijos miestą „Naujų Pupyčių“ narė keliavo su bičiule. Milane Neringa lankėsi pirmą kartą, o po kelionės pasidalijo įspūdžiais.
Neringa Šiaudikytė Milane
Neringa Šiaudikytė Milane / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Milane
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Milane

„Išvykome keletui dienų apžiūrėti miesto, mergaitiškai praleisti laiką ir pasikrauti gerų emocijų. Labai mėgstu keliauti ir pažinti naujas vietas, todėl išpildžiau savo seną norą pamatyti Milaną. Įspūdžiai puikūs, be abejo, vien dėl geros kompanijos ir gražių vaizdų, kurie labai džiugino. Bet grįžusi į Lietuvą pirmą kartą maloniai atsidusau, jog pagaliau aš namie!“ – dalijasi įspūdžiais Neringa.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Milane
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Milane

„Pirmą kartą nusileidusi Lietuvos oro uoste džiaugiausi, nes pagaliau aš vėl tarp malonių žmonių. Na, ir jei kada nors atsiras žmonių, kurie bandys man įrodyti, jog Lietuvoje gyventi blogai ir čia susiraukę žmonės, tuomet aš jiems pasiūlysiu nuvykti i Milaną“, – sako Neringa.

Čia pat paaiškina, kodėl...

„Iš tikrųjų šio miesto gyventojai nėra itin malonūs. Įdomiausia, kad netgi paslaugų sektoriuje darbuotojai retai šypsosi ir aptarnauja maloniai. Nesvarbu kur tu: ar prabangių drabužių parduotuvėje, ar tiesiog geri kava itin turistinėje vietoje priešais Duomo katedrą. Berods, tik kartą lankėmės malonioje vietoje, kur buvo ne tik geras maistas, bet ir malonus personalas. Tai buvo garsiame Milano rajone Navigli. Galbūt nenusišypsojo laimė pakliūti tarp malonių žmonių, o gal tiesiog visas miestas apsivalgė karčių piktžolių, nes besišypsančių, simpatiškų žmonių buvo vienetai...“, – juokaudama stebisi Neringa, Milane pasigedusi šypsenų.

Kelionės įspūdžiai – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius