Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Venckienė: „Jei prireiks, ekshumuosime Drąsiaus kūną“

„Akistatos“ kūrybinė grupė atliko žurnalistinį tyrimą, siekdama atskleisti, kodėl generalinė prokuratūra netiria apleistame pastate netoli Kauno rasto kraujo, kuris, kaip įtariama, gali būti Drąsiaus Kedžio.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Bunkeryje rasto kraujo pavyzdžius padalinome į dvi dalis. Vieną pasilikome sau, kitą – perdavėme generalinei prokuratūrai. Gaila, bet generalinei prokuratūrai neužteko ryžto ištirti ekspertizei pateiktą kraują“, – sako Drąsiaus Kedžio sesuo Neringa Venckienė.

Generalinė prokuratūra ginasi, jog ekspertizei atlikti neužtekę kraujo kiekio, tačiau, pasak N. Venckienės, jos mama Laima Kedienė dėl tokio pareiškimo buvo nusiuntusi oficialią užklausą, informuodama turinti tyrimui kraujo ir daugiau, tik jokios reakcijos nei atsakymo iš generalinės prokuratūros nesulaukė.

Nepaisant generalinės prokuratūros atsisakymo tirti kraują, pati N.Venckienė yra pasiryžusi atlikti brangiai kainuojančią nepriklausomą kraujo ekspertizę Didžiojoje Britanijoje, o kraštutiniu atveju net atlikti brolio D.Kedžio ekshumaciją.

Kodėl generalinė prokuratūra delsia atlikti ekspertizę? Kaip ji tokius savo veiksmus paaiškins prieš televizijos kameras?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius