Neseniai antrą dukrą pagimdžiusi Aistė Jasaitytė-Čeburiak 33-iąjį gimtadienį švęs su artimais draugais

Penktadienį manekenė Aistė Jasaitytė-Čeburiak švenčia 33-iąjį gimtadienį. Portalo Žmonės.lt sveikinimus džiugiai priėmusi moteris atskleidė ypatingos šventės neplanuojanti, tačiau gimtadienį simboliškai paminėti ji ketina net kelis kartus – ir su draugėmis, ir su artimaisiais.
Aistė Jasaitytė-Čeburiak
Aistė Jasaitytė-Čeburiak / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Žadu švęsti ramiai – tikrai nieko ypatingo. Laukiu savo mylimiausių, brangiausių draugių – ateis į svečius. Vieną dieną praleisiu su draugėmis, kitą dieną ateis šeimos nariai, artimieji“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Jasaitytė-Čeburiak. Jos teigimu, tokią gimtadienio idėją realizuoti padėjo atėjęs savaitgalis – dabar galės spėti pabūti ir su vienais, ir su kitais.

A.Jasaitytė-Čeburiak tikino ypatingai laukianti aplankyti ateisiančių draugių: „Ne taip dažnai susimatome, todėl bus labai malonu pabendrauti, pabūti kartu. Tai bus labai rami šventė – juk turiu mažytę dukrelę, tad fanfarų neplanuoju. Su amžiumi tokie pasibuvimai tampa smagiausi.“

Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu ir dukra Elze
Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu ir dukra Elze

Dar spalio mėnesį žinoma moteris sulaukė šeimos pagausėjimo – drauge su vyru Romanu ji susilaukė antrosios dukrelės, kuriai davė Sofijos vardą. Trejus metus santuokoje gyvenanti pora taip pat augina ir dukrytę Elzę.

„Daugiausia vis tiek žiūriu į vaikelį, o ne į save – kūdikis tikrai nesutrukdys šventei“, – apie jaunėlę namuose kalbėjo A.Jasaitytė-Čeburiak.

Paklausta, kaip ją pasveikino vyras, A.Jasaitytė-Čeburiak tikino dovanų sulaukusi iš pat ryto – ir praktiškų, ir išsvajotų: „Jis padovanojo man knygą, kurios labai norėjau – jos man labai reikėjo. Esu labai patenkinta!”

Vis dėlto ne dovanos žinomai manekenei svarbiausia, o dėmesys ir galimybė pabūti kartu su brangiais žmonėmis: „Išaugau iš vaikystės amžiaus – nė neturiu minties, kad kažko norėčiau dovanų. Svarbiausia man tai, kad mane prisimena – man labai brangūs žodžiai. Dovanos, žinoma, malonu, tačiau smagiausia yra sulaukti dėmesio. Jei dar pavyksta susitikti gyvai – tada išvis gerai.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius