-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nešvankiai nusifotografavęs ir visiems mylėtis palinkėjęs Raulis Mammadli išpeiktas dėl vyriško gašlumo

Žinomiausias transvestitas Lietuvoje Raulis Mammadli, save pristatantis kaip moterį Agness Landau, nesiliauja stebinęs – nors vaikinas ne kartą viešai yra pasisakęs, kad jam nepatinka perdėtas dėmesys ir jis nuo jo labai pavargsta, panašu, kad iš tiesų dėmesys jam visai netrukdo, o netgi atvirkščiai – labai patinka.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniame tinkle vaikinas pasidalijo nuotrauka, kuri net ištikimiausiems jo gerbėjams nepasirodė nei šauni, nei linksma, todėl net jį palaikantys negailėjo kritikos ir aštrių komentarų.

Minėtoje nuotraukoje Raulis nufotografuotas stovintis kitam vaikinui iš užpakalio, prisiglaudęs savo kūnu prie jo sėdmenų, minėtą vaikiną palenkęs į priekį. „Tonight i am gonna party in Klaipeda! have fun and sex always together!“ – puikavosi drąsus užrašas po šiuo kadru. „Šiąnakt švęsiu Klaipėdoje! Linksminkitės ir mylėkitės vieni su kitais!“ – taip lietuviškai skambėtų Raulio raginimas.

Tokia poza Raulio gerbėjams netruko sukelti ne itin padorių minčių – vieni tiesiai šviesiai rėžė, kad Raulis persistengė vaizduodamas vieną iš sekso pozų, tuo tarpu kiti negailėjo vaikinui kritikos dėl apskritai į socialinio tinklo paskyrą dedamų itin asmeninių kadrų.

Net Raulį palaikantys gerbėjai komentavo nesitikėję, kad jis gali taip elgtis ir taip nuvilti. „Va ir pasimatė, kokia tu moteris“, – sakė vienas nuotrauką pamačiusių internautų. Šis komentaras netruko sulaukti pusės tūkstančio paspaudimų „patinka“, minėtam komentatoriui antrino ir kiti.

Jį palaikę prisipažino, kad išvydę tokį kadrą nebegali tikėti Raulio nuoširdumu ir gerumu, kad taip besielgdamas jis pats prašosi neapykantos ir prieštaringų vertinimų.

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius