Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtai festivalyje pasirodė E.Dragūnas: ateities planuose – pusės milijono eurų vertės albumas

Šeštadienį Raudondvarį sudrebinęs festivalis „M.A.M.A. Vasara“ sukvietė ne tik gausią minią išsiilgusių muzikos, bet ir tuos, kurie ja gyvena kiekvieną dieną. Net ir labai netikėtus svečius. Taip, pašėlti atvyko ir Egidijus Dragūnas su sužadėtine Kotryna Kozlovaite.

Jau trečius metus vasarą vainikuojantis festivalis šeštadienį startavo apie 15 valandą, tačiau didžiausios staigmenos, suprantama, įvyko vakare. Pradėjus temti į Raudondvarį prabangiu automobiliu atvyko ir skandalingu atlikėju tituluojamas Egidijus Dragūnas, kuriam pastaroji savaitė buvo kupina išbandymų.

Vis dėlto atlikėjas jau vakarėjant pasirodė džiugiai nusiteikęs, kartu su sužadėtine Kotryna Kozlovaite. Kartu jie ne tik stebėjo žinomų atlikėjų, lipusių į sceną pasirodymus, bet ir apsilankė užkulisiuose.

„Žinokit šitas backstage'as pats geriausias iš visų, kuriuose teko man būti“, – prisėdęs prie Justino Jaručio pokštavo E.Dragūnas.

Paatviravo E.Dragūnas dar ir apie savo ateities planus. Pasirodo, kad žinomas vyras planuoja ne tik vestuves su Kotryna Kozlovaite. Jau kitą vasarą tikisi Selas ištikimiems gerbėjams pristatyti ir naują albumą. Tiesa, atsieis jis jam nei daug, nei mažai. Skaičiuoja Egidijus, kad teks piniginę patuštinti puse milijono eurų.

„Aš tikiuosi, kad jis pasirodys kitą vasarą“, – sakė E.Dragūnas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas su drauge festivalyje „M.A.M.A. vasara“
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas su drauge festivalyje „M.A.M.A. vasara“

„O dabar mes tiesiog mėgaujamės laisve, man labai smagu būti tarp žmonių, tarp draugų“, – 15min sakė E.Dragūnas.

15min primena, kad įspūdingoje „M.A.M.A. vasara“ scenoje vyksiantis festivalis vartus atvėrė 14 val. Dešimties valandų muzikos programą 15 val. pradėjo atlikėjas Kristis, neseniai internetą sudrebinęs Sauliaus Prūsaičio parodija.

Vėliau „M.A.M.A. vasara“ sceną sudrebins energingasis Vidas Bareikis, socialinių tinklų garsenybės Karolinos Meschino širdį užkariavęs reperis OG Version, vilniečių indie-pop muzikos grupė „Sisters On Wire“, skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“, „Metų proveržio“ statulėlę „M.A.M.A. apdovanojimuose“ šiemet gavusi dainininkė Evgenya Redko, „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvą atstovavęs Jurijus, hiphopo duetas „8 Kambarys“, populiariausia šalies dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, vienas garsiausių šalies atlikėjų Justinas Jarutis ir šių metų festivalį uždarysiantys Jonas Nainys-Jovani su Jessica Shy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius